Goran Vesić
Alo /
Goran Vesić

Alo /

Goran Vesić, Foto: Alo /

 

Kuća porodice Mitrović u Učiteljskom naselju na Zvezdari izgorela je u decembru. Deca, Dimitrije (13) i Sara (9) su u to vreme bila u školi, njihova majka je uspela da spase baku, ali je u požaru nastradao njihov nepokretni deda, podseća , čija je fondacija takođe pokrenula akciju za pomoć toj porodici.

Vesić je rekao da je pozvao prijatelje i da su odlučili da obezbede kuću porodici Mitrović.

"Moja lična donacija je temelj za kuću, ali ja to radim u ime grada Beograda. Montažnu kuću od 95 kvadratnih mestara uradiće moj prijatelj, vlasnik Monter gradnje ''Čurčić'' iz Ivanjice", naveo je Vesić.

Vesić je ovim povodom na Fejsbuku objavio da je zahvaljujući razumevanju njegovih prijatelja, privrednika, obezbeđena nova kuća za Saru i Dimitrija.

Kuća je montažna, kako je naveo, udobna i prostrana za celu porodicu.

"Počeli smo sa gradnjom za vikend. Da ulepšamo detinjstvo Sari i Dimitriju koji su u samo par meseci ostali bez oca i dede. Nijedno dete u Beogradu ne sme da bude bez krova nad glavom i nijedno dete ne sme da odrasta u suzama. Naš deca zaslužuju da budu sretna. Ja sam danas najsrećniji čovek na svetu jer ću videti osmeh na licima ove dece", napisao je Vesić.