Radoš Bajić i Zoran Radojičić
Alo.rs
Radoš Bajić i Zoran Radojičić

Alo.rs

Radoš Bajić i Zoran Radojičić, Foto: Alo.rs

* Zoran Radojičić uputio pohvale Radošu Bajiću za seriju "Preživeti Beograd"

* Prva epizoda emitovaće se večeras na Pink televiziji u 21 sat

* Ovo ostvarenje afirmiše lepote naše prestonice


- U Beogradu se sve više snima – mnogo svetskih glumačkih zvezda i ekipa šalje najlepšu sliku našeg grada u svet. Posebno se ponosim ostvarenjima domaćih autora, koje afirmišu lepote Beograda, njegovu kulturu, tradiciju i ljude. Takva je i serija producentske kuće Radoša Bajića, „Preživeti Beograd“, koja će se emitovati od večeras i čiji početak sa nestrpljenjem iščekujem! – napisao je gradonačelnik Radojičić na svom Instagram profilu.

Komunalna milicija dobila veliku pomoć, stiglo šest novih bicikala (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:42 Goran Vesić se oglasio na Fejsbuku povodom kupovine novih bicikala. Goran Vesić, Foto: Grad Beograd - Od danas u Komunalnoj miliciji grada Beograda i bicikli postaju deo opreme! - istakao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Podsećamo, gradonačelnik je krajem prošle godine u Starom dvoru ugostio glumca i reditelja Radoša Bajića i predstavnike produkcijske kuće „Kontrast studios“. Tada su razgovarali o projektima ove produkcijske kuće koji se tiču Beograda.

- Za mene kao gradonačelnika, ali i za grad Beograd, izuzetno je značajno da se život našeg grada i sugrađana analizira kroz umetnički pristup – rekao je tada Radojičić.

Premijerno emitovanje prve epizode serije „Preživeti Beograd“ je večeras u 21 sat na televiziji „Pink“.

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

 

 

 

Komentari (1)

Nikica

13.10.2019 21:18

Beograd ima lepotu koju i te kako treba iskoristiti!