Infektivna klinika
Alo.rs/ Marko Metlaš
Infektivna klinika

Alo.rs/ Marko Metlaš

Infektivna klinika, Foto: Alo.rs/ Marko Metlaš

On je, na vanrednoj konferenciji za novinare, rekao da će svi pacijenti kod kojih je utvrđeno prisustvo korona virusa biti izolovani, a nakon dodatnog pregleda upućeni na Infektivnu kliniku u Nišu.

"Sutra očekujemo rezultate još devet testiranih pacijenata, dok je danas testrano još njih 15. Ovo su teški trenuci za Bor i plašim se da ovo ne bude početak velike epidemije u Boru", rekao je Milikić.

On je apelovao da Borani povedu računa sa kim kontaktiraju i da se strogo pridržavaju mere zaštite. Kako saznaje sajt istmedia.rs, oko 20 pozitivnih na Covid-19 su pripadnici Policijske uprave u Boru.

Komentari (3)

Janko

10.04.2020 12:35

Mnogi grašani Bora su pr dvadeset dana upozoravali nadležne da je ovo moguće. Naime, u Boru je vlast mnogo trapava, a institucije norganizovane. Zar je moguće da u jednoj policijskoj upravi bude u startu tridesetak inficiranih.

nenad S

11.04.2020 08:45

Ono troje skoro preminulih MUP-ovaca su, bese, iz Bora !?

pera rogonja

11.04.2020 09:10

Nisam clan ni simpatizer nijedne stranke ali se divim presedniku Aleksandru kolko se bori za svoj narod.U policiji i opstini Bor su se uvukli ljudi koji nemaju osnovno znanje jer su zavrsavali neke skole preko noci u Zajecaru u Megatrendu kod Mice Jovanovica i postali rukovodioci.Gde to ima da se toliki broj policijkih sluzbenika zaraze i ti isti sire zarazu po gradu a da nacelnik policije neda ostavku i jos prededno opstine preti gradjanima Bora sa krivicnim prijavama.Sta radis ministre MUP-a.