Zbog praznika gužva na autoputu
Rina
Zbog praznika gužva na autoputu

Rina

Zbog praznika gužva na autoputu, Foto: Rina

Navode i da preduzimaju sve neophodne mere kako bi vozila brže prolazila, te su svi naplatni kanali u funkciji bez minuta pauze. Duž autoputa Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

Putevi Srbije u saopštenju apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Kad je reč o izmeni režima saobraćaja zbog radova na putrevima, navode da je u Staroj Pazovi, u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija od 25. januara obustavljen saobraćaj zbog početka izgradnje nadvožnjaka, a da je alternativni putni pravac put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Na Petlji Umčari za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka u smeru Beograd-Niš i Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

Na Petlji Surčin i Petlji Ostružnica zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save, saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), iz pravca Beograda ka Novom Sadu.

Na naplatnim stanicama na autoputevima zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.25 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu teretna vozila čekaju 60 minuta, na Gradini 120, a na Horgošu 90 minuta.

Pročitajte još: