Pogano i bedno brane svoje voditelje koji su pravdali silovanje glumice, devojaka i se*sualno zlostavljanje dece

Alo.rs | vesti 2021-01-19 18:31:24 2021-01-19 18:31:24

Čelnici poltronske televizije Nova pokazuju zabrinjavajuće ponašanje kada su stanju da i u najgnusnijim situacijama opravdavaju svoje voditelje

printscreen

Javnost u Srbiji je nedavno, u najmanju ruku, bila zgrožena kada su emisiji "Mentalno razgibavanje" vodtelji zbijali šale na račun glumice Milene Radulović koja je prijavila seksualno zlostavljanje od strane poznatog profesora glume Mike Aleksića.

Pošto ovaj slučaj privlači ogromnu pažnju, nakon neukusne šale televizija Nova je, s pravom, postala predmet brojnih kritika, pa su se zbog toga čelnici odlučili da izdaju saopštenje, za koje se čini da pravi više štete nego koristi.

Umesto izvinjenja, javnost u Srbiji je dobila gomilu nesuvislih opravdanja, a sve pod krinkom da se radi o humorističkoj emisiji.

- U okviru našeg programa emituje se i brojne humorističke emisije među kojima i „Mentalno razgibavanje“. Kao televizija nikada nećemo podržati uvrede iznete na bilo čiji račun u pomenutoj emisiji. Isto tako verujemo da rečenica koja je nespretno formulisana, što je autor Darko Mitrović i sam priznao, ne može i ne sme da se poistovećuje sa stavom cele televizije i svih zaposlenih - ističe se u saopštenju.

Upravo zbog toga što ne žele da priznaju grešku, cela država je zabrinuta, ali i zgoržena ponašanjem Đilasove televizije.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više