RASKOPANO GROBLJE U STARIM BANOVCIMA Podignuta nadgrobna ploča, grob iskopan, prvo su izvadili glavu, a onda razbacali ostale delove tela! (ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI)

Otkopan grob i izvađeni delovi tela oko njega, bizarna je slika koju su radnici Javnog preduzeća "Čistoća" zatekli u sredu na groblju u Starim Banovcima.

Grob
Grob, Foto: Printscreen

"Radnik Čistoće je došao na groblje kada je zatekao otkopan grob.

"Podignuta je najpre nadgrobna ploča, grob je iskopan, i to naročito u predelu glave koja je izvađena zajedno sa krstom, delovima sanduka i krsta koji su tu bili pohranjeni", kaže za RTV Jovan Gagrica, direktor JKP Čistoća iz Stare Pazove.

 

O slučaju je obaveštena policija koja je izvršila uviđaj na licu mesta.

Za sada se ne zna šta je razlog ovog čina, kruže priče u Banovcima da je možda neko hteo da uzme nešto iz sanduka, ili da je to delo mentalno obolele osobe ili nekog sektaškog obreda.

Na adresu redakcije RTV-a stigao je mejl u kome se kaže da je porodici pokojne učiteljice Dragice Kristić koja je pre 25 godina sahranjena sa velikom količinom nakita javljeno da je oskrnavljen grob i odnet nakit.

Porodica pokojne Dragice demantuje ove navode i sve ostale glasine da je sahranjena sa bilo kakvim nakitom ili vrednostima.

Bilo je slučajeva skrnavljenja spomen ploča i grobnih mesta, ali otkopavanje tela pokojnika se ne pamti u ovom delu Srema. Razloge i počinioce ovog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi