Grom, grmljavina
Profimedia
Grom, grmljavina

Profimedia

Grom, grmljavina, Foto: Profimedia

Prema ranijim najavama, posle vrelih dana, kakav je bio današnji, a usred vrelog talasa, koji se prognozira za do oko sredine avgusta, u večeri četvrtak na petak građani većeg dela Srbije mogli su očekivati zahlađenje s pljuskovima. Republički hidrometeorološki zavod potvrdio je ovu najavu istakavši da se u periodu od 21 do 23 ovog osmog avgusta sata očekuju pljuskovi sa grmljavinom.

Pročitajte još:

- Tokom večeri u severozapadnim i zapadnim krajevima, kao i na širem području Beograda, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom - stoji na stranici RHMZ.

RHMZ

Printscreen

RHMZ, Foto: Printscreen

Navodno, sutra će biti nešto prijatnije, ali je RHMZ do utorka 13. avgusta upozorio na vrlo toplo vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni.

RHMZ

Printscreen

RHMZ, Foto: Printscreen

 

Televizija Prva objavila ko je novi PREDSEDNIK SRBIJE!

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 08.08.2019. 20:13 - 08.08.2019. 20:51 Verujete li svojim očima? U jutarnjem programu na TV Provoj jutros se desila greška o kojoj priča cela Srbija. Naime, izveštavajući o kretanju predsednika SAD Donalda Trampa koji je sa prvom damom SAD obilazio bolnice u kojima su povređeni u skorašnjim zločinima, ekipi TV Prva se podvukao gaf.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!