Petar Mitrović
Privatna arhiva
Petar Mitrović

Privatna arhiva

Petar Mitrović, Foto: Privatna arhiva

 

Stigao je u policijsku stanicu u Staroj Pazovi u pratnji policijskih snaga i ministra Nebojše Stefanovića. Iz automobila je izašao uplašen, a u susret su mu potrčali majka i otac.

 

Automobili u kojima su bili pripadnici policijskih snaga Stare Pazove, kao i Sremske Mitrovice, stigli su, a u jednom je bio Petar. Okupljeni ljudi počeli su da aplaudiraju, željno iščekujući da se silueta malenog Pazovčanina pojavi.

 

Pročitajte još:

 

Kada je oteti dečak izašao iz automobila, začuli su se jecaji i jauci porodice, a trinaestogodišnjak je pocepane i modre usne izašao pred meštane koji su čekali da vide njegov emotivni susret sa roditeljima.

Petar Mitrović

MUP

Petar Mitrović, Foto: MUP

 

Dok je on uplašeno gledao oko sebe i plakao, u susret su mu potrčali majka i otac, i čvrsto ga zagrlili. Petar je plakao zavijen u ćebe.

Petar je u dobrom stanju, samo mu je povređena donja usna.

Dečaka je policija pronašla, kako je Informer.rs prvi javio, oko 23.40 sati u napuštenoj kući u naselju Belegiš. Uhapšena su dva otmičara, od po 19 godina.

U potragu za dečakom bili su uključeni najbolji operativci policije iz Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda.

Petar je nestao u subotu uveče oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu

 

Komentari (1)

Dutja Zp

28.10.2019 10:49

Policajcima naklon do poda, porodici sve najbolje, a otmičarima duga robija.