SLOBA JE OTET?! Pet meseci nakon smrti majke, Miloševićeva deca povukla potez koji je zaprepastio Srbiju!

Blanušu Miloševići terete i da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Milološvića", koja govori o pritvorskim danima bivšeg predsednika SRJ pred njegovo izručenje Hagu.

Marko Milošević, Mira Marković
Marko Milošević, Mira Marković, Foto: EPA/Saša Stanković

* Marija i Marko Milošević, nastavili su krivično gonjenje nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora Dragiše Blanuše i privatnom optužnicom ga terete za otmicu svog oca prilikom izručenja Hagu 2001. godine

* Nastavak suđenja Blanuši zakazan je za 16. oktobar

* Blanušu Miloševići terete i da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Milološvića", koja govori o pritvorskim danima bivšeg predsednika SRJ pred njegovo izručenje Hagu

Nakon smrti Mirjane Marković, njena deca Marija i Marko Milošević, nastavili su krivično gonjenje nekadašnjeg upravnika Okružnog zatvora Dragiše Blanuše i privatnom optužnicom ga terete za otmicu svog oca, nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, prilikom izručenja Hagu 2001. godine, kao i druga krivična dela na štetu te porodice.

Nastavak suđenja Blanuši zakazan je za 16. oktobar, rekla je portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Tešić.

Optužnicu su preko punomoćnika u svojstvu "oštećenih kao tužilaca" još 2005. protiv Blanuše podneli Slobodan Milošević, koji je tada već bio u Hagu i njegova supruga Mira Marković, nakon što je tužilaštvo odbacilo njihovu krivičnu prijavu protiv Blanuše.

IZDRŽITE DO OKTOBRA, OVO JE NAJTEŽI PERIOD! Ogroman broj sugrađana muči muku, može ih spasiti samo jedno!

NE KUPUJTE U MESARAMA! Otkriveno meso koje izaziva opaku bolest! Upravo objavljena užasavajuća saznanja!

Milosević je u martu 2006. godine umro u pritvoru Haškog tribunala, a Markovićeva je u aprilu ove godine preminula u Rusiji, u kojoj je poslednih 13 godina živela u azilu.

Mira Marković, Slobodan Milošević
Mira Marković, Slobodan Milošević, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Optužnicu je, u njihovo ime, protiv Blanuše sve vreme zastupao punomoćnik, pošto oboje nisu bili u prilici da se pojavljuju u beogradskom sudu.

ALO.RS NA LICU MESTA Zatečen stravičan prizor na zadnjem ulazu u Skupštinu! (FOTO)

NOVINA U SRPSKIM GIMNAZIJAMA! Nema šale, od sada će srednjoškolci morati bolje da "zagreju stolicu"! Stižu novi predmeti, teži od svih prethodnih!

Sada su krivično gonjenje preuzeli njihovi naslednici, i to u ponovljenom postupku, pošto je prvu presudu, kojom je Blanuša bio oslobođen od optužbi, u martu 2017. ukinuo Apelacioni sud i naložio ponavljanje suđenja.

Marija Milošević
Marija Milošević, Foto: Printscreen

Privatnom optužnicom nekadašnji upravnik Okružnog zatvora Dragiša Blanuša tereti se za otmicu Slobodana Miloševića prilikom izručenja Hagu, jer je bez odobrenja suda dozvolio da 28. juna 2001. godine NN lica odvedu Miloševića iz zatvora, a potom ga prebace u pritvor Haškog tribunala, gde je urmo 11. marta 2006. godine.

STRAVIČNA DOJAVA UPRAVO STIGLA NA REDAKCIJU Šešelj saopštio tužne vesti iz Haga!

Blanušu Miloševići terete i da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Milološvića", koja govori o pritvorskim danima bivšeg predsednika SRJ pred njegovo izručenje Hagu, za šta je takođe bio oslobođen.

Srpski pripadnici službi bezbednosti imaju strane pasoše! Opasnost za državu nikad veća?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:32 Sindikat policije i policijskih starešina na ova saznanja upozorio rukovodstvo MUP-a.

Viši sud mu ponovo sudi i zbog optužbe ove porodice za neovlašćeno objaljivanje Milioševićevih fotografija snimljenih u pritvoru, koja je bila odbijena zbog zastarelosti.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nusic
  11/09/2019 - 16:49
  A sta dobro ocekivati od tih nesreca i unistitelja Srbije. Kus bre.
 • Korisnik: Saradžogla
  11/09/2019 - 07:15
  Marija i Marko sem jedva svršene osnovne škole dalje ... ništa!Na primer,Marija je isterana iz srednje škole zbog loših ocena i brojnih neopravdanih izostanaka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi