Omer Pilipović, pedofil
Facebook printscreen
Omer Pilipović, pedofil

Facebook printscreen

Omer Pilipović, pedofil, Foto: Facebook printscreen

U Fejsbuk grupi „Stop pedofiliji“ objavljena je stravična prepiska s predatorom Omerom Pilipovićem iz Velike Kladuše, a koji, kako navodi, živi u Ljubljani.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao poruke eksplicitne sadržine, a ona je tražila da se muškarac uslika sa prstom preko usana kako bi znala da je u pitanju zaista on.

Pedofil, prepiska

Facebook printscreen

Pedofil, prepiska, Foto: Facebook printscreen

Pilipović je oklevao, ali je na kraju ipak uradio šta je navodna devojčica tražila. Zatim ju je upitao kada će početi da upražnjava seks, i da li je nekad slušala majku dok to radi. Na kraju je pitao da li bi mu "dala mamu da ti budem očuh".

- Bi li dala da je čiko j*be? - upitao je predator, a devojčica je odgovorila da joj nije jasno zašto to nju pita i da je mala da priča o tome, a muškarac je zatim nastavio:

- Pa šta bi ti, bi li da tebe učim seksu?, a devojčica je ponovila da je mala za to.

Zatim je napisao: "Hoćeš da vidiš kako deda j*be?" i nagovarao je da joj pošalje fotografiju svog polnog organa.

- Evo držim ga u ruci, hoćeš da ga vidiš?

Kada mu devojčica nije odgovarala, napisao je: "Što si pobegla, bojiš se k*rca?"

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila. Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu navodi za „Alo!“ da treba biti vrlo oprezan, jer ne postoji univerzalan profil predatora.

- Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom - upozorava Đokić.

Komentari (3)

AcaFaca

27.04.2019 18:11

I deda je ziv covek, ima potrebe. Zato treba pruziti nezabiravno iskustvo jednom motkom u anus. Namiriti ga...

Mira

27.04.2019 18:22

Treba ga obesiti za tu njegovu stvar nasred bilo kog gradskog trga da ga svi vide i pljuju.

Armagedon

28.04.2019 00:24

Smrt za pedofile!!!