BEOGRAĐANI ZATEKLI NESVAKIDAŠNJE PORUKE NA SVOJIM AUTOMOBILIMA Pažljivo pročitajte šta piše da ne biste upali u nevolju! Tiče se svih nas! (FOTO)

Stanovnike glavnog grada iznenadio prizor.

Parking
Parking, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Stanovnici Beograda su danas na svojim automobilima zatekli poruke JKP "Parking servisa" u kojima se mole da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije i 27. marta pomere svoja vozila.

- Poštovani, molimo Vas da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije (Ruzveltova - Starine Novaka) i 27. marta (Starine Novaka - Takovska), pomerite Vaše vozilo do subote 15.06. do 10 časova.

Ukoliko to ne učinite, vozilo će biti izmešteno od strane JKP "Parking servis" na najbliže slobodno parking mesto.

Telefon za informacije gde je Vaše vozilo izmešteno: 011/ 3035400 - navodi se u poruci.

Poruka
Poruka, Foto: Alo!

Podsetimo, sutra počinje rekonstrukcija i uređenje saobraćajnica - Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana.

Gradski sekretar za investicije Luka Petrović najavio je predstojeće veće radove na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica u centralnoj gradskoj zoni.

DIREKTORKU ŠKOLE IZ RAŠKE MUŽ KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO "Izbacivao me je iz stana, spavala sam u garaži, ali najveće poniženje sam doživela kad sam morala da mokrim..."

Kako je precizirao, reč je o ulicama Kralice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana, tačnije na potezu od Ruzveltove do Ulice Tadeuša Košćuška, u dužini od skoro tri kilometra, uključujući i raskrsnicu Cara Dušana - Tadeuša Košćuška i uređenje platoa u zoni raskrsnice ulica Džordža Vašingtona i Palmotićeve.

 "Projekat rekonstrukcije i uređenja saobraćajnice obuhvata saobraćajne površine, komunalnu infrastrukturu, tramvajske koloseke i kontaktnu mrežu. Predviđena je i kompletna rekonstrukcija svih instalacija - elektroenergetske, vodovodne, kišne kanalizacije, te saobraćajne signalizacije. Na svim raskrsnicama biće postavljene kamere za video monitoring", naveo je Petrović.

Planirana je, kaže, i nova kontaktna mreža, novi stubovi kontaktne mreže predviđeni su i za postavljanje svetiljki javnog osvetljenja, na svakom stubu po dve, a nova rasveta je LED.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi