Palma u Skupštini izjavio da se plaši Predraga Kona, a sada mu je stigao odgovor epidemiologa: "Nisam toliko strašan, međutim..."

Epidemiolog Predrag Kon oglasio se danas povodom govora koji je Dragan Marković Palma održao u Skupštini Srbije. Palma je, naime, juče rekao kako se plaši doktora Kona i da ga viđa na svakom tv kanalu.

Predrag Kon
Predrag Kon, Foto: Tanjug

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio... Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!! - napisao je Kon jutros na Fejsbuku.

Podsetimo, lider Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe te stranke Dragan Marković Palma, komentarišući u Skupštini Srbije trenutno stanje sa korona virusom pohvalio je rad lekara i medicinskih radnika, ali je istakao da bi lekari trebalo manje da pričaju o tom virusu na televiziji kako ne bi plašili građane.

Palma
Palma, Foto: Printscreen

 - Kada je u pitanju kovid, želim da pohvalim i taj predlog zakona, jer zdravlje svakog čoveka i zdravlje nacije nema cenu. Ja želim da na početku da zamolim lekare... Doktor Kon, svaka mu čast... Kad god upalim neki kanal - doktor Kon! Ej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim od njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu.... Pričali su nam kad dođe leto proći će kovid zbog visoke temperature, pa ajde drugi talas, pa treći... izgleda da koronu više ne delimo na talase, ona je neprekidno prisutna u celom svetu... - rekao je juče Marković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi