ŠOK U URGENTNOM CENTRU! Pacijent se žalio na užasne bolove! Lekari mu našli 9 kašika i četkicu za zube! Odmah operisan! (FOTO)

Izvađeno mu čak 9 kašika iz stomaka!

Pacijentu nađeno 9 kašika u stomaku
Pacijentu nađeno 9 kašika u stomaku, Foto: Printskrin

 

U Urgentnom centru je juče posle detaljnog pregleda i snimanja, a nakon žalbi na bolove u stomaku, operisana osoba. Ispostavilo se da je ovaj slučaj presedan u našoj medicini, jer je iz želuca pacijenta izvaženo devet predmeta.

Lekari Urgentnog centra imali su veoma mnogo intervencija u poslednja 24 časa.

STIŽU VEĆI RAČUNI! Uvodi se nova stavka - poskupljenje će biti pozamašno!

Kako su istakli, bilo je dosta povređenih u saobraćajnim nesrećama, tučama na javnim mestima, alkoholisanih osoba. Ipak jedan slučaj im je posebno privukao pažnju.

Ljubavni par zagrljen - u rukama puške i pištolji! Alarmirana policija!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:45 Da li je u pitanju pretnja?! Fotografija, Foto: Printskrin Udruženje Levijatan objavilo je na svojoj Fejsbuk stranici fotografiju jednog zaljubljenog para, koji poziraju zagrljeni sa oružjem u ruci. Muškarac je držao pušku, a devojka pištolj. - Bez ikakvog dodatnog komentara očekujemo MUP i socijalne službe da reaguju.

 

 Naime, tokom jučerašnjeg dana u Urgentni centar je došla osoba koja se žalila na bolove u stomaku, tvrdeći da je progutala "nešto metalno". Međutim, kada su je lekari snimili, a zatim obavili operacioni zahvat, imali su šta da vide.

 Bonus video: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi