DOBRO SE PAZITE AKO STE KRENULI NA LETOVANJE! Ovo je najčešća hotelska PREVARA koja će vam izbiti SVE I DINAR iz džepa!

Svako ima prioritete koje mora da ispuni pri rezervisanju hotelskog smeštaja. To može da bude ili dobra usluga, udoban bračni krevet, funkcionalan klima-urađaj... Ali ono na šta smo svi spremni da potrošimo malo više novca jeste "pogled na more".

Putovanje
Putovanje, Foto: pixabay.com

Svi želimo da na balkonu svoje sobe uživamo u piću i pogledu koji se preko plavog mora prostire dokle pogled seže. Međutim, svake godine ljudi nasednu na najčešću hotelsku prevaru. Uplate dodatni novac za sobu "sa pogledom na more" da bi otkrili da se ono uopšte ne vidi.

Džef Rasel, konsultant za putovanja, otkrio je za Dejli star kojim se sve trokovima služe agencije, te dao i savet kako izbeći ovu najčešću grešku. Soba s pogledom na more znači da ćete možda imati delić "pogleda" ili ćete more moći da vidite samo iz zabačenog dela sobe. On je rekao i da, ukoliko vidite da hotel nudi ovakav pogled iz sobe, treba da znate da to ne znači da će vam prizor mora pucati preko celog prozora.

DANAS JE SPASOVDAN, SLAVA BEOGRADA! Litija gradskim ulicama i liturgija u Vaznesenjskoj crkvi!

"To treba da proverite sa hotelom, pre nego što nesmotreno potrošite teško zarađeni novac da biste gledali u zgradu ill parking", savetuje Rasel. Isto kaže, važi i za "pogled na grad" i ka "horizontu".

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi