Taksisti, protest, Beograd
Alo!/Masanori Jošida
Taksisti, protest, Beograd

Alo!/Masanori Jošida

Taksisti, protest, Beograd, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Za danas je najavljen nešto radikalniji nastavak protesta taksista, koji traže zabranu CarGo i sličnih aplikacija, koje optužuju da rade mimo zakona i ugrožavaju im posao. Ono što današnji protest čini drugačijim je duže trajanje, i dodatne kolone u kojima će se taksisti "sliti" pred zgradu Vlade.

Okupljanje počinje od 13.00 sati, a protesna vožnja kreće od 14.00 i trajaće do 17.00 časova. Time je trajanje protesta produženo na 3 sata.

Infekcija se strahovitom brzinom širi! Građani se javljaju hitnim službama! Ne znaju šta se dešava!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 07:36 Budite na oprezu! Bolnica, Foto: Alo!/Vladimir Marković U toku je doba godine kada na skoro svakom koraku srećemo osobe koje kijaju i kašlju, te samim tim rizikujemo da se prehladimo. Nagle promene temperature, manjak sna i nepravilna ishrana, uz kontakt sa bolesnim osobama, vrlo lako mogu da izazovu pad imuniteta i prehlade.

Iz Bloka 70 krenuće dve kolone. Prva će ići ulicom Omladinskih brigada, Bulevarom Mihajla Pupina, zatim preko Brankovog mosta, Terazija do Kneza Miloša i Nemanjine. Druga kolona kreće iz Jurija Gagarina, preko Gazele, zatim Savskom do Nemanjine, potvrdio je Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksi protesta.

Potom će se taksisti kretati od Jaše Prodanovića do Vlajkovićeve, ali i od Ulice Zdravka Čelara kroz Ulicu Starine Novaka do Slavije.

Tu su i standardne rute protesta, pa će kolona krenuti i sa Obrenovačkog puta, ali i iz Kumodraške ulice, čime će opteretiti i Sajam, Mostarsku petlju, Autokomandu...

Pročitajte još:

Taksisti su obećali da neće blokirati Gazelu, kao i da će poslušati predsednika i neće zvati kolege iz drugih gradova da pojačaju proteste.

Pogledajte rute kojima će proći i naoružajte se živcima:

 BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!