Seks, ljubavnica, kancelarija, ljubavnici, sado mazo
Shutterstock, ilustracija
Seks, ljubavnica, kancelarija, ljubavnici, sado mazo

Shutterstock, ilustracija

Ilustracija: Shutterstock,

Povodom toga, šest mladih žena je opisalo svoja iskustva.

Svedočenja su iz izveštaja Komisije za jednakost i ljudska prava i Fonda za mlade žene.

"Bila sam duboko traumatizovana kada se klijent na poslu razgolitio preda mnom. Počela sam jako da pazim na odeću, da mi se suknja ne zadigne, da mi ne sklizne bretela." 

Prčitajte još:

"Morala sam da pobegnem u kupatilo kada su stariji kelneri počeli prvo da se "šale", a onda da mi prete silovanjem i pričaju kako će mi uzeti nevinost jer sam redovno išla u crkvu."

"Radila sam honorarno kao fotograf kada mi je prišao otpozadi i počeo da me pipa. Sada izbegavam da nosim suknje. Treba jasno reći da će se svaki seksualni napad kazniti otkazom."

"Radila sam u baru i jedan od gostiju me je pritisnuo uza zid i pokušao da mi stavi ruku u gaćice. U prepunom baru na očigled svih."

"Posle užasnog iskustva nisam imala kome da se poverim. Imala sam svakodnevne napade panike, plakala sam u snu i histerisala zbog svake sitnice. Počela sam i da se prežderavam."

"Požalila sam se šefu zbog seksualnog uznemiravanja, ali rekli su mi da pravim od komarca magarca. Te godine je pet žena napustilo firmu zbog jednog čoveka koji ih je maltretirao."

Komentari (1)

nedjo

27.11.2018 22:19

jel ja kad uhvatim komšinicu za dupe,jel to zlostavljanje,a ona se smeje i trazi dalje?