SPECIJALITET Ovako Bogoljub i Milanka prave domaće kobasice (VIDEO)

Bogoljub Karić je na svoj profil na Instagramu postavio snimak na kojem sa suprugom Milankom pravi kobasice, uz objašnjenje postupka proizvodnje.

Milanka i Bogoljub prave kobasice
Milanka i Bogoljub prave kobasice, Foto: Printscreen Instagram

Karić je dao detaljan recept za kobacice, pride napisavši šta misli o tome što nas danas neki drugi uče kako se to radi.

"Dragi moji, dovode nam razne ljude iz celog sveta od Afrike, Evrope do Azije, da nas uče, oni koji su rođeni na pesku da seju pšenicu i sade salate, a onda nas uče kako se prave farme i gaje telad, svinje, ovce, kao da mi to ne znamo a kod nas nema domaćina koji ne zna da napravi kobasicu i sve što treba domaćinski! Samo nam treba sloga, povoljni krediti, da ne plaćamo drugima po 10.000, 20.000 evra za otvaranje radnog mesta, nego da damo našim domaćinima i domaćicama da stvore posao za svoju i druge porodice i da te proizvode izvozimo širom sveta! Vaši Mara i Bogoljub", napisao je Bogoljub uz ovaj video:

 

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

 

 • Korisnik: sone
  19/12/2017 - 23:31
  Covek u eurima milijarder,ali stvaran patriota koji se pokazao na delima.Ponosi se srbijom i obican covek ali ni malo naivan.Da je vise Karica gde bi nam bio kraj,obrni okreni on ipak ulaze u otazdbinu.
 • Korisnik: dunster
  19/12/2017 - 21:37
  Šta ti je učen čovek?! Sam bog ga je poslao. Mi smo se bili načisto pogubili. Ni kobaju nismo umeli da napravimo. A tek salatu?! Uopšte naš seljak to do sad nije umeo da posadi.
 • Korisnik: tikez
  19/12/2017 - 20:36
  sad mi je jasno kako se kobaja pravi de je dosad bio sve smo pogresno radili
 • Korisnik: Zorana
  19/12/2017 - 20:08
  TO JE PRAVI SRPSKI DOMACIN!! Covek stigne sve. Bogoljub treba da bude uzor svakom muskarcu. BRAVO I SVAKA CAST
 • Korisnik: Pepi
  19/12/2017 - 20:07
  Svaka mu cast, veliki domacin i pravi Srbin!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi