"ONO ŠTO SU SAD URADILE JE BIO RATNI ZLOČIN" Ovaj Amerikanac se ponizno izvinio srpskim žrtvama i izrekao istinu koja će mnoge zaboleti!

Nijedan čovek nikada nije izveden pred lice pravde

 

Izvinjenje Džeremija Skejhila
Izvinjenje Džeremija Skejhila, Foto: Printscreen

Džeremi Skejhil ponudio je izvinjenje na otvaranju međunarodne konferencije "Kraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima", jer, kako je rekao, do sada niko tu reč nije izgovorio niti je neko proglašen krivim za bombardovanje RTS.

Američki istraživački novinar Džeremi Skejhil izvinio se u ime svoje države zbog toga što je, kako je rekao, tokom NATO bombardovanja hladnokrvno ubila 16 radnika Radio-televizije Srbije.

Skejhil, koji je i suosnivač "TheIntercept" ponudio je izvinjenje na otvaranju međunarodne konferencije "Kraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima", jer, kako je rekao, do sada niko tu reč nije izgovorio niti je neko proglašen krivim za bombardovanje RTS-a.

"Nikada od moje vlade niste čuli izvinjenje. Žao mi je što je moja vlada hladnokrvo ubila članove vaših porodica. Ja kao Amerikanac odgovoran sam za to bombardovanje", rekao je Skejhil, prenosi RTS.

Ono što su SAD uradile bio je ratni zločin, a nijedan čovek nikada nije izveden pred lice pravde, rekao je Skejhil i dodao da se moli i nada da će pravda biti zadovoljena.

"SAD mnogo priča o slobodi medija ali niko nije postavio pitanje zašto je ubijeno 16 radnika koji su samo radili svoj posao", rekao je Skejhil.

Izvinjenje Džeremija Skejhila
Izvinjenje Džeremija Skejhila, Foto: Twitter printscreen

 

Izvinjenje Džeremija Skejhila
Izvinjenje Džeremija Skejhila, Foto: Twitter printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi