Bali
Promo
Bali

Promo

Odmor na Baliju nije papreno skup kao sto smo mislili, Foto: Promo

Sezona odmora je uveliko počela, ali neki od nas još uvek ne znaju gde bi na godišnji odmor pa su u potrazi za najjeftinijom destinacijom koju sada mogu da pronađu.

Na osnovu cene smeštaja, jedna turistička agencija napravila je top listu najjeftinijih destinacija koje možete ovog leta da posetite. Ove godine Denpasar na Baliju je ocenjena kao najjeftinija destinacija za odmor jer za noć u nekom od hotela trebate da izdvojite u proseku oko 35 evra. Glavni grad indonežanske provincije na Balima je grad koji je smešten na plaži i savršen je za one sa plićim džepom.

Iako će vas možda malo više koštati avionska karta do tamo, ada stignete svi troškovi će vam izgledati pristojno, čak i mnogo niže nego što ste očekivali. Drugo mesto zauzeo je Kijev, glavni grad Ukrajine.

Na drugom kraju spektra, kao najskuplja destinacija označen je Njujork koji je uspeo da sa trona skine Cirih. Za noć u Velikoj jabuci trebaće vam oko 380 evra, ali hosteli mogu da vam posluže kao dobra ideja da uštedite novac. Venecija se nalazi na vrelom drugom mestu sa prosečnom cenom od 270 evra za noć.

Ovo su 10 najjeftinijih destinacija i prosečna cena za noćenje u nekom od hotela u tom mestu:

- Denpasar, Indonezija - 35 evra;
- Antalija, Turska - 42 evra;
- Puket, Tajland - 42 evra;
- Džakarta, Indonezija - 43 evra;
- Kijev, Ukrajina - 46 evra;
- Siem Riap, Kambodža - 46 evra;
- Kvito, Ekvador - 46 evra;
- Manila, Filipini - 48 evra;
- Kuala Lumpur, Malezija - 49 evra;
- Bangkok, Tajland - 49 evra.