OTP
Dejan Briza/Alo!
OTP

Dejan Briza/Alo!

OTP, Foto: Dejan Briza/Alo!

Iz OTP grupe je saopšteno da, nakon kupovine „Sosijete ženeral banke“, prioritet ostaje orijentisanost ka klijentima, usmerenost ka inovacijama i posvećenost daljem razvoju.

Pročitajte još:

Banka nastavlja da posluje pod novim imenom - OTP banka Srbija a. d. Beograd, dok će „Sosijete ženeral osiguranje“ promeniti ime u „OTP osiguranje ADO Beograd“, a „Soželis“ u „OTP lizing Srbija“ d. o. o.

- Nakon uspešno sprovedene transakcije, OTP grupa, koja je takođe vlasnik i „Vojvođanske banke“, nastavlja da jača svoju tržišnu poziciju u Srbiji, a spajanje ove dve banke rezultiraće stvaranjem vodeće bankarske institucije na srpskom tržištu po visini aktive, broju ekspozitura i portfoliju kredita i depozita - navodi se u saopštenju.

Sofiji je potrebna vaša pomoć! Leka ima, ali u inostranstvu

AUTOR: E. A. DATUM I VREME: 25.09.2019. 21:19 Otac moli za svoje dete Sofija Nakić , Foto: Fejsbuk Sofija Nakić (16) iz Žitkovca kod Aleksinca boluje od sarkoma vezivnog tkiva u sinusnoj šupljini i na mekom nepcu, zbog čega ne može da jede, niti da kaže da je gladna.

Ističe se da će u narednom periodu, glavni fokus obe članice OTP grupe biti održavanje najvišeg kvaliteta usluga u radu s klijentima i uspešna implementacija procesa integracije. Kako navode, u ovom trenutku klijenti banke „Sosijete ženeral Srbija“ ne moraju da preduzmu nikakve korake u vezi s promenom vlasništva, a u budućnosti će svi klijenti biti pravovremeno obavešteni o ključnim fazama spajanja dve banke. 

„Alo!“ prvi pisao o povlačenju „Sosijetea“ iz Srbije

Dnevne novine „Alo!“ su još u aprilu prošle godine najavile povlačenje francuske banke „Sosijete ženeral“ iz Srbije. Prema pisanju našeg lista, ta banka je odlučila da proda sve akcije u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Crnoj Gori i Moldaviji jer nije zadovoljna svojim položajem u ovom regionu, te da svoje poslovanje želi da fokusira na druge zemlje.