OTKRIVAMO ŠTA VAS ČEKA U VEČERAŠNJOJ EPIZODI "KORENA" Vukašin se vraća u Prerovo, a tek da čujete šta se dešava sa Simkom

Serija koja je zaludela Srbiju!

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović, Foto: Screenshoot Youtube

Serija "Koreni" šesta epizoda, biće emitovana na RTS-a večeras, 25. novembra u 20.05 časova. Vukašin se vraća u Prerovo da bi izvukao oca iz zatvora!

U nedelju, 25. novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, biće prikazana šesta epizoda igrane dramske serije "Koreni", nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizja Srbije a izvršni producent "Eye to Eye" iz Beograda.

Žarko Laušević, Koreni
Žarko Laušević, Koreni, Foto: Screenshoot Youtube

U zatvoru u Palanci, kapetan suočava Aćima sa optužbom za Čakarančevo ubistvo. Dok Đorđe u jednoj beogradskoj kafani počinje vezu sa mladom sluškinjom Zorom, Vukašin dolazi u Prerovu da bi, uz podršku ministra koji je prijatelj njegovog tasta Todora Tošića, izvukao Aćima iz zatvora.

Simka je napustila kuću Katića i kao neželjeni gost živi u kući svog brata. Iz zatvora puštaju i Aćima i sve uhapšene Prerovce. Na nagovor majke, ali i uz pomoć Nikole, Simka od Aćima dobija dozvolu da se vrati u kuću Katića, rešena da se tu izbori za svoje mesto...

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi