Otkrivamo razrađenu strategiju Engleza koju podučava klijente u Beogradu kako da ODVEDU SRPKINJE U KREVET!
alo.rs
 James Tusk
James Tusk, Foto: PrintskrinYoutube

Task, koji se predstavlja na internetu kao stručnjak za zavođenje, u Londonu je pokrenuo kontroverzan biznis. Naime, muškarcima širom sveta nudi obuku kako da devojke odvode sa ulice u krevet, a tokom obuke ih najčešće vodi u zemlje Istočne Evrope. Među omiljenim destinacijama, kako kaže, mu je Beograd i generalno Srbija, zbog "velikog broja lepih devojaka na svakom koraku".

Džejms Tusk

Youtube printscreen

Ovaj Englez na svom Jutjub kanalu objavio je veliki broj snimaka iz celog sveta, svi su vezani za zavođenje, a nemali broj potiče upravo iz naše prestonice.

- Nalazim se u Beogradu. Stojim na glavnoj Ulici knez Mihailovoj. Čekaću da prođe vrućina i onda početi da prilazim devojkama. Plan je da uzmem neke brojeve telefona sada, a onda dok sam u Sarajevu na nedelju dana, dopisivaću se sa njima, navesti ih da investiraju. Kada se vratim nadam se da ću sa nekom od njih zakazati sastanak. Sada ćete da vidite mene kako jurišam ulicom, odigraću malo brze dnevne igre, videti šta će proći - priča Task u jednom od klipova snimljenih u Beogradu prošle godine, u knez Mihaiolovoj ulici.

- Hoću prvo da vam pokažem malo okolinu. Sa moje desne strane je kafić, moje omiljeno mesto za dovođenje devojaka tokom dana na glavnoj ulici. Ovde su i najbolji ćevapi, po meni su bolji i od onih u Sarajevu. Ali je savršeno mesto za dovođenje devojaka tokom dana, jer baš u glavnoj ulici, u hladu. Pored je ulica sa više kafića u koju ćemo se praciti kasnije da upoznamo neke devojke. To ima smisla kada je ovako vruće. Ne želite da budete previše na ulici, jer je previše toplo - priča Task.

Džejms Tusk

Youtube printscreen

Džejms Task, Foto: Youtube printscreen

- Naš smešaj je odmah prekoputa. Namerno smo iznajmili smeštaj baš tu. Ako tražite Er-bi-en-bi u Beogradu potražite ga baš ovde na glavnoj ulici. To je to zaista, ključna logistika pripremljena unapred. Ako dolazite sledeće godine preporučujem da uskladite sa filmskim festivalom u Sarajevu. Ovde prvo pokupite brojeve i radite na njima dok ste u Sarajevu, kao što ću i ja da radim. Onda se vratite i vidite šta će proći.

Tako je engleski seksualni predator objasnio plan kojim devojke u Beogradu vodi u krevet. Na istom snimku zatim je počeo da prilazi devojkama u centru Beograda, knez Mihailovoj, Studentskom trgu, Trgu republike...

Na klipovima koje je postavio na svom Jutjub kanalu istu strategiju pokazuje i svojim klijentima, kojima debelo naplaćuje usluge.

- Bilo je dobro. Veruj mi, moj plan je da danas ovlažiš k*tu. Hoću da odvedeš neku u krevet - priča Task jednom od "klijenata".

Prepiska sa Srpkinjom

screenshoot/Youtube

Prepiska sa Srpkinjom, Foto: screenshoot/Youtube

Prepiska sa Beograđankom koju je odveo u krevet

U klipu pod nazivom "Briefly in Belgrade...2", Task je objavio kompletnu prepisku sa Beograđankom koju je uspeo da odvuče u krevet. Dok sedi u kafiću u knez Mihailovoj prolazi kroz sve poruke koje su razmenili i objašnjava svoju strategiju.

- Ovde vidite da voli da deli komentare, pa sam to iskoristio u razgovoru. Vidite da voli da se igra, tako da to radi. Moj plan je da sada samo nastavim dopisivanje dok sam u Sarajevu, a da onda počnem da radim na logistici kada budem dan dva pred povratak u Beograd. Ništa bitno ovde, uobičajene poruke... pominjemo Sarajevo, ćevape, samo joj pričam šta radim. Ovo je dobro, nisam joj odgovorio na poruku, a narednog dana je prva poslala poruku. To je uvek dobro. Ovde mi je poslala sliku, što je dobro, znači da investira... - priča.

Amerikanac na obuci

Sličnim metodama podučio je i izvesnog Amerikanca koji je došao na njegovu obuku u Beograd, koji nije želeo da otkrije svoj identitet, već se predstavljao kao "Gospodin M" iz Ohaja.

U četirti video klipa koja su objavljena vidi se "Gospodin M" koji prilazi devojkama u Beogadu, da bi na kraju uspeo da sa jednom dogovori sastanak u kafiću.

Task je, kako je objasnio, došao ranije u isti kafić i postavio kameru, a onda snimio ceo susret. Na kraju su devojku, koja nije imala pojma šta se zapravo dešava već je mislila da je na pravom ljubavnom sastanku, uspeli da odvedu u stan u blizini.