Aleksandar Ilić
Printscreen/Youtube/XElaronX
Aleksandar Ilić

Printscreen/Youtube/XElaronX

Aleksandar Ilić, Foto: Printscreen/Youtube/XElaronX

 

Supruga MMA borca Aleksandra Ilića Džokera prijavila je policiji M. B., manijaka sa interneta, za seksualno uznemiravanje. Poruke koje joj je slao preko društvenih mreža pune su gadosti i pretnji silovanjem, a ona ih je objavila i na Fejsbuku želeći da upozori devojke na manijaka koji ih vreba.

M. B. je najpre Ilićevoj ženi poslao poruku: "Ćao, slatkišu maleni". Ona je prvo pomislila da je u pitanju greška, te mu je to i odgovorila, ali je on nastavio da joj se nabacuje. Šokirana žena potom mu je rekla da se ne poznaju i da nije u redu da joj se tako obraća i napomenula da je u braku, ali i da je duplo mlađa u njega. Perverznjak joj je potom odgovorio: "Upoznaćemo se, lagano", a onda nastavio sa najgnusnijim gadostima.

Prepiska

Printskrin

Prepiska, Foto: Printskrin

 

Želiš li ga u ustima", "Droljice moja preslatka", "Znam da voliš kada ti je duboko u grlu"..., samo su neke od poruka koje je M. B. slao žrtvi.

Aleksandar Ilić, prepiska

Printskrin

Aleksandar Ilić, prepiska, Foto: Printskrin

 

Na trenutke manijak se pravio kao da ništa loše ne radi, a onda joj je, na pomen njenog muža i njegovih kolega koji se bave sportom, čak zapretio i silovanjem.

Aleksandar Ilić, prepiska

Printskrin

Aleksandar Ilić, prepiska, Foto: Printskrin

 

"Neka dođu. A tog trenutka staviću ti ga jako, do kraja u usta. Pred kolegama i mužem", napisao je manijak ne obazirući se na upozorenja da će njegova prepiska biti objavljena.

Pročitajte još:

 

 Supruga MMA borca je poruke koje je dobila i ubrzo podelila sa drugima u Fejsbuk grupi Stop pedofiliji ne krijući zabrinutost da perverznjak kakav je M. B. sutra može i neko dete da napadne.

- Da li zna ko je vaš muž? Hah... - bio je jedan od komentara ispod njene objave. Ona je odgovorila: "Očigledno ne zna", a potom i napomenula da je njen muž sportista i da će se manijakom prvo pozabaviti policija.

Bonus video: Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!