"NAĆI ĆU TE, POLOMIĆU TE" Ošamario učenicu, pa rekao da je neuračunljiv, a onda su počele pretnje! Drama se ne stišava

Obradović izneo svoj stav o problemu

Iako je profesor Sedme beogradske gimnazije Zvonko Obradović dao otkaz posle sukoba sa učenicima, situacija oko ovog slučaja se i dalje ne smiruje. Kako je profesor fizike rekao, stigla mu je i jedna pretnja.

- Posle svega što se desilo, pozvao me je jedan mladi glas.

- Pretio mi je, rekao je: "Naći ću te, polomiću te" - kaže profesor fizike Zvonko Obradović.

Ovo, međutim, nije jedini poziv koji je profesor dobio nakon incidenta, koji se desio u četvrtak.

Drugi su bili znatno prijatniji.

- Zvali su me bivši učenici, zatim učenici iz drugih škola, ali i koleginice iz Sedme beogradske gimnazije. Svi su mi uputili reči podrške, a koleginice su najavile da će zahtevati da ne predaju više tom odeljenju. I one su imale problema sa njima - priča profesor.

Podsećamo, Zvonko Obradović je tokom prošle nedelje na času ošamario učenicu, da bi potom njeni drugovi skočili i, kako profesor kaže, oborili ga na zemlju. Oni su mu navondo zadali nekoliko udaraca pesnicom po glavi, zbog čega sada nosi kragnu.

Obradović je i tada rekao da ga je, pre nego što će ošamariti učenicu, ona vređela, isprovocirala, uštinula, a potom i udarila kikom po očima.

- Udarali su me više puta, ali od P. P. sam dobio jedan udarac u predelu slepoočnice i jedan jači udarac u predelu vrata i glave. Video sam ga kako zamahuje pesnicom ka meni, uz reči: "Je*aću ti majku, razbiću te". Sad vidim da njih niko ne osuđuje, a naročito ne dečaka koji me udarao pesnicama. Njega svi podržavaju jer je on, navodno, branio drugaricu. Interesantan podatak: branio je drugaricu pesnicama - žali se profesor i dodaje:

- Znate, treba da se uvedu uniforme u školama, ali i zabrana đacima da koriste mobilne telefone... Tada bi se sve dovelo u red. Ovako, pokušavate da budete čovek, a ispada da ste nesposoban profesor. Izgleda da se u ovom društvu više brine za neke druge stvari, umesto da se postavi neki nivo poštovanja i odnosa.

Podsetimo, profesor je prethodno izjavio da je bio u stanju neuračunljivosti, te da ima nalaz prishijatra koji topotvrđuje. Više čitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi