SRAM VAS BILO MINISTRI Oni se nisu pojavili na sahrani patrijarha Irineja

Srbija se oprostila od duhovnog vođe, ali ne i oni.

Irinej sahrana
Irinej sahrana, Foto: Tanjug

Patrijarh Irinej sahranjen je danas u prisustvu najviših državnih funkcionera Srbije, ali nažalost, mnogi ministri Vlade Srbije nisu se pojavili i tako su pokazali nepoštovanje prema blaženopočivšem patrijarhu Irineju, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, ali i velikoj većini građana Srbije koji su pravoslavne veroispovesti, a koje oni kao ministri predstavljaju.

Na sahrani su uz predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića bili prisutni i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministri: Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, Nenad Popović, Maja Popović, Vanja Udovičić, Nikola Selaković i Tatjana Matić.

Među onima koji su se propisno obrukali i nisu došli na sahranu su:

Tomislav Momirović, Milan Krkobabić, Maja Gojković,  Branislav Nedimović, Ratko Dmitrović, Darija Kisić Tepavčević, Zlatibor Lončar, Jadranka Joksimović, Gordana Čomić, Siniša Mali, Marija Obradović, Zorana Mihajlović, Branko Ružić, Irena Vujović, Anđelka Atanasković i Novica Tončev. 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mirka
  23/11/2020 - 12:40
  Pa gde piše da se moralo ići na oproštaj. Zašto bi ateisti morali da ga ispoštuju, kada ne idu u crkvu, ne slave verske praznike. Jednostano ne veruju u boga. Nikoga netreba kritikovati. Svako neka radi prema svome nahodjenju.
 • Korisnik: z
  22/11/2020 - 19:07
  Irena Vujovic,ima opravdanje.Ona i njena porodica su zarazeni,korona virusom.N
 • Korisnik: galeb
  22/11/2020 - 18:32
  Za 10 godina Irinej je obezbedio 60% sredstava za izgradnju i završetak hrama Sv. Save, i to sve zahvaljujuci svom autoritetu, da se to zna. Vernici ili ne, red je ispoštovati Srpskog patrijarha.I ateisti Svi oni od reda slave slave, šta za to reći, krste decu, unuke, venčavaju se u crkvi.... Sram ih bilo.
 • Korisnik: zdravko
  22/11/2020 - 17:34
  Pošto su sa ovim činom dokazali kako poštuju građane treba da podnesu ostavke ili da ih poslanici smene.
 • Korisnik: vuk
  22/11/2020 - 16:38
  Srbija nije Iran, bar ne jos. Ko je vernik, i oseca potrebu neka ide na sahranu. Sahrana patrijarha nije drzavni cin i ne organizuje sahranu drzava nego Crkva.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi