SKANDAL U EMISIJI "UTISAK NEDELJE" Oljina šala na temu Malčanskog berberina je uvreda i za jadnu devojčicu i njenu porodicu i sramota za novinarstvo

U nedelju uveče jedan od predloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv "Berberi".

Olja Bećković
Olja Bećković, Foto: Printscreen

Olja Bećković se u poslednjoj emisiji "Utisak nedelje" na neprimeren način našalila sa slučajem 12-godišnje Monike Karimanović i Malčanskim berberinom, pa je slučaj koji je okupirao javnost na njenoj listi utisaka nosio naziv "Berberi".

Naime, u nedelju uveče jedan od predloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv "Berberi".

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: Printskrin

Novinar Antidota Marko Matić ističe da je Bećkovića potpuno neprimereno izjednačila urednike pojedinih dnevnih novina sa otmičarem 12-godišnje Monike.

Malčanski berberin
Malčanski berberin, Foto: Privatna arhiva

- Neprimerenim poređenjem, pa čak i izjednačavanjem urednika pojedinih dnevnih novina u Srbiji sa Malčanskim Berberinom, na najciničniji mogući način Olja Bećković je politički zloupotrebila i relativizovala zločin koji je on počinio. Ovim krajnje neprofesionalnim, gebelsovskim postupkom ona je još jednom potvrdila da je puki instrument u rukama Dragana Ðilasa i političke opcije koju on predvodi - ističe Matić.

Istovremeno, Matić smatra da se ovim potezom Bećkovićeva preporučila liderima opozicije.

- Očigledno je da se Bećkovićeva svojim šefovima sada već otvoreno nudi kao komesar nekog budućeg komiteta koji će odlučivati o tome ko je podoban, a ko ne u medijskom prostoru Srbije - navodi Matić.

 

 • Korisnik: Aleksa
  14/01/2020 - 12:43
  Sramota.
 • Korisnik: mislim
  14/01/2020 - 12:42
  da nju većina ne uzima za ozbiljno, davno nije ono što bi trebalo da bude, kao i većina stranački obojena i ne misli svojom glavom, ono kada bi novinari radili svoj posao kako struka nalaže niko ne bi imao posao, svako nekom polaže račune pa zato dolazi do ovoga.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi