Olga Nikolić (71) je obolela od korone i otkrila šta se dešava u toj bolnici (FOTO/VIDEO)
alo.rs

Zbog svoje zdravstvene situacije, obostrane upale pluća, morala je da bude tamo smeštena. Ona je ovom prilikom sa nama podelila svoje utiske i otkrila kakvi su joj uslovi treće nedelje od dolaska.

“Mnogo nam je lepo,i meni i mojim drugaricama .Imamo odlično medicinsko osoblje,divne civilne i vojne lekare, divne sestre iz svih domova zdravlja Beograda. Mnogo su dobri, mnogo su pažljivi i mnogo rade na nama. Svi smo prezadovoljni, higijena je na nivou, hrana odlična. Svi pored kreveta imamo kiseonik, svi smo vrlo zadovoljni i napredujemo u ozdravljenju. Sve nam je najbolje što može da bude i ovo što mi imamo ne verujem da ima niko u svetu. Sve je tako dobro organizovano da smo svi prezadovoljni i da nam svima oporavak ide dosta brzo.Ja bi se zahvalila predsedniku nasem Aleksandru Vučiću na svemu ovome. Ovo što je on nama obezbedio ne verujem da je niko mogao da obezbedi kao nama. Hvala mu na svemu, neka živi sto godina i on i njegova familija i svi mi zajedno sa njim.

Kako Olga kaže, prezadovoljna je svime, a posebno sa doktorskom negom koja im je dostupna 24 časa dnevno. Oduševljena je sa hranom, kao i higijenskim uslovima. Kaže da OVO NEMA NIGDE NA SVETU, kako im je organizovano da imaju sve na jednom mestu i da je sigurna u to da im oporavk zato ide brže od očekivanog.

Olga Nikolić

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ja

04.01.2021 15:33

ne lupaj baba