Baklavijada
Alo.rs
Baklavijada

Alo.rs

Baklavijada, Foto: Alo.rs

Svi koji vole da uživaju u poslasticama bili su tu i probali tradicionalnu srpsku, tursku, libansku, marokansku,tunisku i još mnogo drugih ukusa baklava koje su napravili pojedinci, ali i domaći i strani proizvođači.

Toksični su i lažni, mogu da izazovu srčani udar i smrt!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.10.2019. 09:25 - 21.10.2019. 09:42 Zabrinjavajući podaci Ministarstva zdravlja o prodaji proizvoda van apoteka. Trenutno se najčešće kopiraju citostatici, antibiotici i antidepresivi. Na preparatima za potenciju ili mršavljenje zarada odlična. Lekovi tablete antibiotici lek pilule, Foto: Shutterstock Polovina lekova koji se kupuju na internetu je falsifikovana i potencijalno toksična.

Raznolikost načina spremanja baklave, egzotičnost ukusa, građanima je ponuđeno na degustaciju Ambasade Kraljevine Maroko, Tuniske Republike, Države Palestina, Sirijske Arapske Republike, Republike Turske i Libanske Republike.

Na manifestaciji žiri je izabrati najbolju, najmoderniju, najneobičniju, najukusniju baklavu, a tvorac je nagrađen. 

Baklavijada

Alo.rs

Baklavijada, Foto: Alo.rs

Ispred GO Vračar Biljana Rakić, članica veća je pozdravila prisutne i poželela dobrodošlicu.

Ovaj projekat je značajan za potencijalne preduzetnike iz oblasti ugostiteljstva, kako sa teritorije opštine Vračar, tako i Grada Beograda.

- Kao opština podržavamo dobre projekte, naročito ako su humanitarnog karaktera. Drago nam je da se ovakav tip manifestacije organizuje po prvi put kod nas u opštini. Poželela je sreću svim takmičarima.

PROČITAJTE JOŠ: