VOZAČI, OPREZ! Od sutra vas na putevima vrebaju PRESRETAČI zbog kojih možete da ostanete BEZ DINARA!

Pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovešće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od sutra do 18. avgusta, saopštio je MUP.

 

Autoput auto-put
Autoput auto-put, Foto: Alo!/Rajko Ristić

* Od sutra do 18. avgusta biće pojačana kontrola saobraćajne policije na putevima

* Sprovodi se međunarodna akcija TIPSOL

* Uključeni su i uređaji - PRESRETAČI 

Kako se navodi, ova međunarodna akcija će početi sutra u svih 29 država koje su članice organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

U ponedeljak će da ŽEŽE još jače nego danas! Temperatura preko 38, ali ubrzo stiže HLADAN TUŠ!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.08.2019. 17:33 - 11.08.2019. 17:40 Na području cele Srbije danas je na snazi narandžasti meteo-alarm zbog visoke temperature vazduha, a za sutra je najavljen crveni alarm. Temperatura vrućina živa toplomer, Foto: Alo!/Ana Paunković * Sutra nas očekuje afrička žega * Temperature će biti preko 38 stepeni * U utorak osveženje Temperature sutra će prelaziti 38 podeok, a osveženje se očekuje u utorak krajem dana.

Pripadnici saobraćajne policije će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine - ručne radare, radare u sistemima video - nadzora i uređajima za merenje brzine u takozvanim "presretačima", dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila, ističe se u saopštenju.

Brzina kretanja vozila biće kontrolisana i u noćnim uslovima. Policijski službenici će prilikom zaustavljanja svakog vozila koje prekorači dozvoljenu brzinu kretanja kontrolisati i korišćenje sigurnosnih pojaseva, a svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran.

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se u prvih sedam meseci ove godine neprilagođena brzina javljala kao uticajni faktor u polovini saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi