U NEDELJU DEZINFEKCIJA Od ponedeljka Dom zdravlja u Valjevu u normalnom režimu

Kovid ambulanta će ponovo biti u Novom naselju.

Korona, bolnica, pacijenti
Korona, bolnica, pacijenti, Foto: Tanjug/AP/Daniel Cole

Zbog znatno manjeg broja pregleda, koji se poslednje dve sedmice kreću između 200 i 300 dnevno, uprava valjevskog Doma zdravlja donela je odluku da od ponedeljka KOVID ambulanta ponovo bude u Novom naselju, a centralna zgrada Doma zdravlja bude na raspolaganju svim ostalim pacijentima.

Kako je saopšteno, građani sa respiratornim infekcijama sumnjivim na korona virus pregledaće se u glavnoj zgradi Domu zdravlja u Železničkoj ulici i ovog vikenda, do nedelje uveče do 19 časova.

- Od ponedeljka od 7 časova, međutim, KOVID ambulanta biće u objektu Doma zdravlja u Novom naselju. Kao i pre, tu će postojati jedna pedijatrijska ordinacija za decu i školsku omladinu – saopšteno je iz Doma zdravlja.

Kako je najavljeno, u nedelju uveče obaviće se dezinfekcija svih prostorija Doma zdravlja, tako da će od ponedeljka od 7 sati pacijenti moći da dolaze na redovne preglede u centralnu zgradu ustanove primarne zdravstvne zaštite. Pregledi odraslog stanovništva kod lekara opšte medicine i medicine rada su na drugom spratu, laboratorija je na prvom spratu, dok će dečje i školsko odeljenje biti u svom prostoru.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi