Ulica Strahinjića Bana
Alo.rs
Ulica Strahinjića Bana

Alo.rs

Ulica Strahinjića Bana, Foto: Alo.rs

Radovi na rekonstrukciji dela Ulice Strahinjića Bana biće završeni danas, a sinoć je uključena javna i dekorativna rasveta, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Pročitajte još:

- To će biti prelep pešački trg, a na početku prema Francuskoj ulici nalazi se i fontana koja bi trebalo da proradi narednih dana. To je sada pravi ulaz u Skadarliju, gde su nekada bili parkirani automobili i to je bila jedna zaista ružna slika. Sada smo u centru grada dobili jednu novu, lepu pjacetu, koja se produžava ka Ulici Džordža Vašingtona i Skadarskoj - pojasnio je Vesić gostujući na Studiju B, saopštila je Gradska uprava.

Ulica Strahinjića Bana

Alo.rs

Ulica Strahinjića Bana, Foto: Alo.rs

Osvrnuvši se na kritike da radovi kasne, Vesić je naveo da je razlog za to nedostatak majstora koji postavljaju ploče, a koji su zauzeti jer su angažovani na drugim radovima tog tipa u gradu.

- Mnogo je bolje da posao bude završen kvalitetno, a podsetiću da se decenijama unazad niko nije setio to da uredi. Mislim da će stanari tog dela Beograda uživati i da će građani prihvatiti novu pjacetu. Ostaje da zajedno sa građanima osmislimo ime - zaključio je Vesić.