PLJUSAK STIŽE KROZ DVA SATA Oblačnost kreće sa severozapada, spremite se na žestoko nevreme! Ono što je RHMZ najavio teško je i zamisliti

Još uvek je toplo i sunčano

Kiša nevreme pljusak oluja
Kiša nevreme pljusak oluja, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Oblačnost koja u Slavoniji uslovljava kišu, pljuskove i grmljavinu u naredna dva časa zahvatiće severozapad Srbije, objavio je RHMZ.

Kako je objavljeno na sajtu RHMZ, u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar sa najjačim udarima na jugu Banata, povremeno preko 25 metara u sekundi.

U toku popodneva slabljenje, a uveče prestanak košave.

"Nikad se ranije nije desilo da prvaci ovoliko ne znaju!" Kada im je tražila crtež porodice, jedno ju je baš zabolelo

AUTOR: zelenaucionica.com/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 08.09.2019. 21:18 "Slatki su i širokih osmeha, ali..." Škola, Foto: Shutterstock Jedna učiteljica prenela je anonimno svoje utiske o odeljenju prvačića koje je preuzela 2. septembra. Kako je napisala, ove godine je šokirana novom generacijom školaraca.

Prethodno je objavljeno upozorenje da se u poslepodnevnim satima, na severu Srbije lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

DEO ŽIVOTA DRAŽE MIHAILOVIĆA I DANAS MISTERIJA O njegovoj zabranjenoj vezi sa ženom najboljeg druga malo se zna, a u jednom pismu SVE JE NAPISANO!

Očekuju se obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi