Albanka za udaju
screenshoot/Facebook
Albanka za udaju

screenshoot/Facebook

Albanka za udaju, Foto: screenshoot/Facebook

Ako je verovati posrednicima u udaji albanskih devojaka koji "operišu" u Fejsbuk grupi "Albanke za udaju" do sada je sklopljeno 50 brakova. Brojne potencijalne mladoženje zainteresovane su, sudeći po broju komentara, da ožene Albanku.

PROČITAJ JOŠ:

Grupa "Albanke za udaju" na Fejsbuku prepuna je slika prelepih, mladih Albanki, koje, kako se navodi, žele da se udaju. Potencijalnim mladoženjama povremeno se nudi putovanje u Tiranu na dva dana i nešto skuplja verzija koja traje pet dana.

Usluga obuhvata, kako se navodi, posredovanje za brak i upoznavanje porodica.

PREPORUČUJEMO:

Ali, potraga za budućom mladom će vas koštati od 1.500 do 3.000 evra i to samo za "gledanje" potencijalne mlade i samo da "uđete u proceduru", saznaje Telegraf.rs, a ceo proces košta 5.000 evra.

Novac se šalje u Ulcinj u Crnoj Gori, a kontakt osoba je Nataša I., koja se, kako se navodi, odmah javlja zainteresovanima radi detaljnog dogovora.

Kako saznajemo, potražnja za mladama je tolika da posrednici ne dižu glavu od posla.

U celoj priči nije sporna želja da se spoje neoženjeni momci i neudate devojke, ma koje vere i nacije oni bili, koliko je sporna činjenica na koju kao da malo ko obraća pažnju, a to je da se u grupi "Albanke za udaju" koriste slike anonimnih devojaka čije su slike pronađene na internetu i koje pojma nemaju da su reklamne slike iskorišćene bez njihovog znanja ili što je je još gore, udatih Albanki poznatih tamošnjoj javnosti.

Tako da o plemenitoj misiji pronalaženja srodnih duša nema ni govora, pre će biti da je u pitanju samo i isključivo prevara sa jedinim ciljem, da se zaradi.

Objavu da je "sklopljeno 50 brakova" lajkovali su Vučko, Mirzet, Slavko, Dejan, Azrim, Slavčo, Danilo...