SE*SI DOKTORKA RUŠI PREDRASUDE! Novosađanka Tamara Krstić pleni izgledom, ali je fantastična u još nečemu!

Seksi doktorka obara s nogu!

Tamara Krstić
Tamara Krstić, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Kratka haljina, visoke potpetice, i to u svim prilikama, savršen dekolte i neodoljiv osmeh Novosađanke dr Tamare Krstić (33) nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog svoje lepote i atraktivnog izgleda, ova brineta, koja je po struci farmaceut s doktoratom Medicinskog fakulteta iz mikrobiologije, ali i asistent na privatnom fakultetu, svakodnevno se bori protiv predrasuda. 

Doterana brišem prozore

Tamara kaže da kao i ostale žene, obavlja kućne poslove, ali je i u tim trenucima veoma doterana.

- Najviše volim da sama sredim kuću, a omiljeno mi je usisavanje i brisanje prozora. Inače, baka me je naučila da žena treba uvek da drži do sebe i da se trudi da sve postigne - kaže Tamara.

Ona objašnjava da je Srbima nepojmljivo da lepa devojka može biti stručnjak u bilo kojoj oblasti, zbog čega je, kako ističe, već navikla da je posmatraju sumnjičavo kada kaže da farmaceutsku imunologiju i mikrobiologiju drži u malom prstu.

Tamara Krstić
Tamara Krstić, Foto: Alo/Nenad Vujanović

- Ljudi, kada me upoznaju, uglavnom misle da sam mnogo mlađa i da je nemoguće da sam stručnjak iz bilo čega, a pogotovu ne iz tako teških oblasti kao što su farmaceutska imunologija i mikrobiologija. Međutim, nemam nameru da se menjam. Volim muziku, šalu i lepo da izgledam, a svoju stručnost dokazujem na poslu - poručuje Krstićeva.

Kako kaže, lepota joj je dosad samo odmagala.

Silikone sam platila iz svog džepa

Tamara ističe da je hirurški korigovala grudi sa 27 godina, a da je to ujedno bila jedina estetska operacija kojoj se podvrgnula.

- Danas su silikoni sasvim normalna stvar, a ja sam svoje sama platila, na šta sam vrlo ponosna - kaže Tamara.

- Ljudi jednostavno ne mogu da povežu lepotu i težak rad. Čak mi je jedan dečko tražio da vidi diplome, jer mi uopšte nije verovao da imam školu. O sebi često slušam tračeve, među kojima su i oni da sam do diplome došla zavođenjem, što je potpuno suludo, jer sam sarađivala uglavnom s heteroseksualnim ženama. Oni koji me ne poznaju misle da sam bahata i bezobrazna, a istina je da sam veoma stidljiva, skromna i povučena - kaže Tamara.

Međutim, iako obožava rad s studentima i ima liniju prirodne kozmetike, san joj je da leči onkološke pacijente.

Tamara Krstić
Tamara Krstić, Foto: Alo/Nenad Vujanović

- Puno sam radila da bih stigla dovde. Želela bih da se bavim razvitkom lekova za imunoterapiju raka. Hoću da pomažem svom narodu, a o odlasku u inostranstvo i ne razmišljam. Jedino bih otišla tamo na usavršavanje - kaže atraktivna Tamara.

Krstićeva ističe da joj se momci svakodnevno udvaraju gde god da se pojavi, ali da još nije našla onog pravog.

Tamara Krstić
Tamara Krstić, Foto: Alo/Nenad Vujanović

- Najčešće se uozbilje i krenu da pametuju. Iznose informacije i pričaju o temama koje me uopšte ne zanimaju. Čak su dva mladića, da bi me impresionirala, upisala doktorske studije na privatnim fakultetima, iako to nisu imali u planu. Naravno da ih nisu završili, niti su uspeli da me impresioniraju - ističe Tamara kroz osmeh.

Belim lukom protiv virusa

Tamara ističe da je ključ odbrane od svih vrsta infekcija u pravilnoj ishrani.

- Jedite beli luk i što manje mesa koje je danas puno antibiotika. Umesto piletine i prasetine, ubacite u jelovnike ribu. Ostavite cigarete i nemojte dopustiti da vas savlada stres jer sve što radimo utiče na naš imunitet - navodi Tamara.

  

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Tamara
  17/02/2020 - 11:51
  Zdravo! Dr Tamara je..Drago mi je da ste se zainteresovali za clanak o meni. Slazem se da prva slika nije idealna, ali su druge dve poprilicno dobre. Ja nisam birala konkretne slike koje idu u clanak, ali sam smisljala stajlinge i poziranje, objasnicu detaljnije na svom Fb i Ig. Medjutim, slike nisu toliko bitne, bitno je prelepa i pozitivna prica koju su novinari Alo-a fantasticno napisali i u kojoj vam je sve savrseno objasnjeno. Procitajte.Prijatan dan vam zelim!
 • Korisnik: mm
  16/02/2020 - 13:09
  ova bas teska ona jeftina sa Kacke petlje,..uzas
 • Korisnik: Ljubičica
  16/02/2020 - 12:29
  Obukla se kao da je krenula na Plavi most.
 • Korisnik: milos
  16/02/2020 - 10:56
  pozdrav za skolsku ;) napred mama :)
 • Korisnik: milos
  16/02/2020 - 10:56
  pozdrav za skolsku ;) napred mama :)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi