BRAVO SRBIJO Novac za lečenje malog Petra skupljen za manje od 48 sati!

"Ljudi, vi ste neverovatni, vi ste divni... Ponosni smo na vas. Neka vas Bog čuva"

Petar Mićić
Petar Mićić, Foto: budihuman.rs

Upravo nam je stigla najlepša vest dana - skupljen je novac za lečenje malog Petra Mićića (10). Srbija je ponovo uspela ono što bi malo ko, za manje od 24 sata prikupili smo 150.000 evra za Petrov put u Štutgart. Ono što je pre samo 2 dana delovalo kao teška misija, jer je rok bio 7 dana za skupljanje novca, ispostavilo se da je samo dodatna motivacija u ovoj borbi.

- Objavite svi, skupili ste novac za Petra! Za manje od 24 sata borbe skupili ste novac potreban za Petrovo lečenje u Nemačkoj bolnici (150.000 evra), a pored toga pomogli ste Petrovoj porodici da plati troškove boravka za vreme lečenja (40.000 evra) kao i troškove puta u Nemačku (4.000 evra) - objavljeno je na Instagram stranici preko koje se skupljao novac za Petrovo lečenje.

- Ljudi, vi ste neverovatni, vi ste divni... Ponosni smo na vas. U Petrovo ime i u ime cele njegove porodice, beskrajno vam hvala! Takođe veliko hvala timu koji je vodio ovu borbu i zajedno sa vama pobedio za samo dva dana. Neka bas Bog čuva - dodaje se.

Petar je rođen 4.10. 2010. godine u Kragujevcu. Njegovo bezbrižno detinjstvo je prekinula užasavajuća dijagnoza da se u njegovom telu razvija zloćudni rak (sarkom u levoj nozi) koji se širi velikom brzinom. U pitanju je vrsta kancera od koje oboleva 4 dece od 1.000.000.

- Bolnica za lečenje sarkoma kod dece, u Štutgartu je pristala da Petar tamo nastavi lečenje. Neophodna je operacija, terapije i rehabilitacija. Klinici treba da se uplati 150 000 evra za 190 dana boravka, koliko je neophodno. Petru su potrebna sredstva i za putne troškove i smeštaj - navodi se na sajtu Humanitarne fondacije "Budi human".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi