Nova usluga NIS-a - preuzimanje pošiljki na benzinskim stanicama

Alo.rs | vesti 2020-05-28 16:03:10 2020-05-28 16:03:10

Potrošači su od sada u mogućnosti da svoje pošiljke, umesto na kućnu adresu, dobiju i preuzmu na jednoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica u Beogradu.

alo.rs

Ova inovativna usluga kompanije NIS nastala je u saradnji sa kurirskom službom D Express, a njeno uvođenje omogućilo je našoj najvećoj domaćoj naftnoj kompaniji da postane prvi maloprodajni lanac na domaćem tržištu koji je obezbedio preuzimanje porudžbina na benzinskoj stanici.

Preuzimanje porudžbina u „dva klika“

Prilikom onlajn porudžbine ili porudžbine pozivom broja telefona kurirske službe D Express potrošači mogu kao adresu za isporuku da navedu jednu od 30 NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica na kojima je ove usluga dostupna. Kurirske pošiljke se čuvaju u specijalnim skladišnim uređajima za preuzimanje paketa, odnosno paketomatima, a paket se preuzima unosom koda dobijenog putem mobilnog telefona, na benzinskoj stanici odabranoj pri zakazivanju porudžbine. U slučaju plaćanja pouzećem, uplata se može izvršiti na kasi benzinske stanice na kojoj je paket isporučen.

Ova jedinstvena usluga rezultat je stalnog rada kompanije NIS na uvažavanju potreba svojih korisnika kao i praćenja svetskih trendova kada je reč o inovativnom pristupu u poslovanju. NIS nastavlja sa poboljšanjem dostupnosti usluge u okviru najveće NIS Petrol i GAZPROM maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu, kako bi što većem broju potrošača i građana bilo omogućeno da na brz, efikasan i pouzdan način preuzmu svoje pošilje, na najbližoj benzinskoj stanici NIS-a i u vreme koje im najviše odgovara.

Expand player
Pogledajte više