NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice omogućile plaćanje goriva bez odlaska na kasu

Alo.rs | vesti 2020-07-10 12:13:28 2020-07-10 12:13:28

Po prvi put u Srbiji, kompanija NIS omogućila je korisnicima da na inovativan i potpuno bezbedan način plaćaju gorivo na benzinskim stanicama. Bilo da dopunjavate rezervoar za vožnju po gradu ili ste se uputili na zasluženi odmor, ova inovativna usluga omogućava vam da gorivo platite bez izlaska iz automobila!

privatna arhiva

Mobilna aplikacija Drive.Go nastala je kao odgovor kompanije NIS na rastući trend digitalizacije, ali i iz potrebe da zdravlje svojih potrošača stavi na prvo mesto. Usled pandemije virusa Covid-19, ograničenje kontakata i održavanje fizičke distance najbolji je način zaštite i zato beskontaktno plaćanje uz pomoć Drive.Go aplikacije ujedno predstavlja najbezbednije rešenje.

Plaćanje goriva na ovaj način je brzo, sigurno i veoma jednostavno. Potrebno je da instalirate Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play ili Apple Store-a i prilikom registracije unesete bankarsku karticu kojom obavljate plaćanje. Sledeći korak je skeniranje QR koda na točionom mestu, prilikom dolaska na NIS Petrol ili GAZPROM benzinsku stanicu, a nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme Plati, plaćanje je završeno.

Dodatna pogodnost za korisnike kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ je što se ona može registrovati u Drive.Go mobilnu aplikaciju. To znači da prilikom svake kupovine uz pomoć Drive.Go aplikacije prikupljate bonus poene i na taj način ostvarujete dodatne uštede.

Od kada je početkom aprila uvedena ova inovativna usluga, broj zadovoljnih korisnika neprekidno raste, a NIS konstantno radi na povećanju broja benzinskih stanica na kojima se plaćanje može izvršiti na ovaj način.

Kompletan spisak više od 80 benzinskih stanica na kojima je korišćenje aplikacije moguće dostupan je na sajtovima www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, a više informacija možete dobiti i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Putujte bezbedno i budite odgovorni prema sebi i drugima uz korišćenje Drive.Go mobilne aplikacije, kao najpouzdanijeg partnera na putu!

Pročlitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više