Ljudi
Shutterstock/Ilustracija
Ljudi

Shutterstock/Ilustracija

Ljudi, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Svi maštamo o tome da nemamo stalan posao, radno vreme, dosadne autoritete koji će nam naređivati i govoriti šta treba da radimo, a šta ne. 

Postoje razni načini putem kojih možete ostavariti određenu finansijku dobit pored svog posla. Jedan dečko je izabrao baš ovaj.

Pročitajte još:

Iako je fakultetski obrazovan, rešio je da napusti svoj redovan posao i radi takoreći iz "fotelje". 

Ovo je njegova priča

"Diplomirao sam na matematičkom fakultetu. Igrom brojeva i logikom pronašao sam način klađenja u kladionici koji "radi". Već 4 godine živim od toga. U početku sam se zadovoljavao dobicima da pokrijem troškove infostana, pa onda sve dažbine, pa mali džeparac i sada radim to kao "full time" posao, jer sam svoj posao u školi kao profesor napustio. S obzirom da vodim preciznu evidenciju, najlošiji mesec za ove 4 godine doneo mi je 800 evra, a najbolji 7200 evra. Nemojte misliti da igram na desetine ili stotine tiketa svakog dana. Igram 4-15 tiketa dnevno. Od domaćih kladionica sam pobegao, jer su me na neki način softverski ograničili/blokirali da ne mogu da igram to što igram. Već dugo samo i isključivo online u stranim kladionicama igram", priča Nikola.