"Nije tačno da je Đorđe Grđić konzumirao nelegalne supstance u Domu zdravlja"

Alo.rs/ N.M. | vesti 2019-08-05 15:34:48 2019-08-05 15:34:48

Povodom teksta objavljenog 5. jula na 2019. godine na portalu Alo.rs pod naslovom: "U PITANJU JE ĐORĐE GRĐIĆ! Policija uhapsila muškarca iz Doma zdravlja koji je šmrkao sa stolice! Priveli ga u lisicama, objavljeni snimci i fotografije! (FOTO) ", u našu redakciju je stigao odgovor na informacije, koji vam u celosti prenosimo.

Printscreen

"Nije tačno da je Grđić Đorđe navedenog dana konzumirao bilo kakve nelegalne supstance izuzev lekova koji su mu prepisani i koje uzima na recept. Snimljen je mimo svog znanja i odobrenja i predstavljen kao problematična ličnost a zatim je u tekstovima pisanim na osnovu protivpravno nastalog snimka dodatno oklevetan i predstavljen u negativnom svetlu, čime su grubo prekršena njegova ljudska prava.

Nakon privođenja od strane policije (do privođenja je došlo isključivo zbog medijske hajke), pušten je u najkraćem roku i protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Radi delimičnog skidanja ljage sa svog imena i časti biće podnete tužbe protiv svih medija koji su objavili lične podatke i fotografije i snimke Đorđa Grđića i o istom pisali senzacionalistički, služeći se neproverenim podacima."

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Expand player
Pogledajte više