Vojska Srbije
Tanjug/AP
Vojska Srbije

Tanjug/AP

Vojska Srbije, Foto: Tanjug/AP

Tako bi, kako navode pojedini mediji, taj zavod VS postao jedan od retkih centara, ne samo u regionu, već i u Evropi, za popravljanje i održavanje letelica nekada dva suprotstavljena bloka.

Činjenica je da su odnosi Rusije i NATO i sada zategnuti, ali i da se geopolitička situacija značajno promenila, pa tako sada i neke članice NATO imaju u svojoj floti sovjetske i ruske helikoptere.

Vojska Srbije

Tanjug/AP

Vojska Srbije, Foto: Tanjug/AP

Informaciju o tome da se već uveliko razmišlja da "Moma" pored sertifikata "Erbasa" dobije i sertifikat za održavanje ruskih letelica potvrdio je ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski.

Kurti doživeo nesreću! Hitno ga voze za Tiranu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.10.2019. 21:41 Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač! Aljbin Kurti, nesreća, Foto: Printskrin/Gazeta express Aljbin Kurti imao je saobraćajnu nesreću u Albaniji, saznaje Alo.rs. Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač, kod skretanja za aerodrom. KOLIKO PARA IMA NAPOLJU KAD JE POČEO DA IH VRAĆA?!

"U Ovom zavodu već se održavaju ruski helikopteri koji su u sastavu srpske vojske i to Mi-8, a delom se popravljaju i Mi-17. Bez obzira na visok kvalitet rada ovog zavoda, još su potrebna dodatna ulaganja kako bi "Moma" mogao da oslužuje sve vrste helikoptera", kazao je Lazanski za Sputnjik.

BONUS VIDEO: