Nestorović završio karijeru? Srpski doktor podelio fotografiju kojom je objavio kraj (FOTO)

Naveo je da se "povukao" iz javnosti jer je njegov lični život počeo da trpi

Branimir Nestorović
Branimir Nestorović, Foto: Tanjug

Pulmolog Branimir Nestorović je polovinom juna napomenuo da uskoro ide u penziju. Fotografiju torte, koju je dobio tim povodom, postavio je danas na Instagram.

– Postoje poslovni prijatelji i prijatelji. Od prijatelja iz firme za penzionerske radne dane – napisao je doktor uz fotografiju torte na kojoj je napisano “Za sladak novi početak”.

Odmah je usledio komentar ljudi, koji prate ovog čuvenog lekara.

– Srećna Vam i dugovečna penzija, predivni čoveče. Veliki pozdrav iz Zrenjanina od Dunje i mame – napisano je na Instagram profilu Branimira Nestorovića.

Torta
Torta, Foto: Instagram printscreen

Kad je sredinom juna pričao o penziji, lekar je rekao da je otvorio ordinaciju, da će voziti motor, svirati gitaru i gajiti kučiće. Dodao je da će držati predavanja i čitati knjige.

Čuveni pulmolog se prošle nedelje pojavio u medijima posle oko mesec i po dana i izazvao je veliku pažnju javnosti. Tom prilikom je izjavio da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje, da su se ljudi izmorili i da je dosadila bogu i narodu.

Naveo je da se “povukao” iz javnosti jer je njegov lični život počeo da trpi.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam lekar. Desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet… – kazao je tad Nestorović u emisiji na TV Prva i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Za vreme svoje duge karijere, pulmolog Branimir Nestorović izlečio je mnogo dece.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi