NEŠTO ČUDNO SE DEŠAVA U ZRENJANINU Đorđe nestao 2. marta, od tada mu se gubi svaki trag, a on nije jedini slučaj

Đorđe poslednji razgovor tog dana imao sa svojom ćerkom, koja živi u Italiji.

Đorđe Idvorean
Đorđe Idvorean, Foto: Nestali Srbija

Đorđe Idvorean (72) iz Zrenjanina je poslednji put viđen 2. marta nakon čega mu se gubi svaki trag.

Sara Gigić, prijateljica Đorđa, kaže da je Đorđe poslednji razgovor tog dana imao sa svojom ćerkom, koja živi u Italiji.

- Oko 17 sati pričao je sa ćerkom. Oko 17.30 zvao je moju mamu, ali ona je čuvala moju ćerkicu, pa nije bila kod kuće i nije čula poziv. I od tada ga nema. Svi smo van sebe, ne znamo ništa o njemu - kaže Sara.

Kako dodaje, Đorđe je zdrave pameti, svestan čovek, ali kako kaže, lakoveran,"zbog čega se plaše da mu je neko naudio, a ne da je naudio sam sebi."

- Nakon 20 dana nestao je još jedan stariji čovek u Zrenjaninu, što mi povezujemo i sumnjamo da se nešto strašno dešava u našem gradu - kaže Sara za Telegraf

Ona dodaje da je nestanak policiji prijavio Đorđev brat, koji živi u Novom Sadu, ali da za sada nikakve povratne informacije nisu dobili. Kako dodaje, Đorđa su tražili po celom gradu, čak i skuterom na vodi na Begeju.

- Đorđe se samo kretao po naselju Četvrti juli gde živi. Nigde nije išao, a da se ne javi nama, ili ćerki. Tog dana mobilni je ostavio u kuhinji na punjaču. Stan je bio zaključan. Činilo se kao da je sam izašao - kaže Sara.

Sara pretpostavlja da je Đorđe na sebi imao crnu jaknu, crni kačket, pantalone od somota.

Ukoliko ste videli Đorđa, slučaj prijavite zrenjaninskoj policiji, ili na broj 069/100-7-452.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi