DOBRA VEST ZA SVE KOJI IMAJU DUG ZA INFOSTAN! Neplatiše, danas je vaš srećan dan! Odlučeno je - do 31. decembra se prijavite i rešena stvar!

Prema odluci Gradskog veća, reprogram duga za građane omogućen je svima koji su utuženi kod nadležnih sudova i javnih izvršitelja, za koje su donete presude i rešenja o izvršenju, kao i za postupke koji su u toku pred sudovima.

Račun
Račun "Infostana", Foto: Alo / Nenad Vujanović

Javno komunalno preduzeće Infostan počelo je da pruža mogućnost neredovnim platišama da neizmirene obaveze otplate na rate, a reprogram se odnosi i na pojedince koji su utuženi kod sudova i javnih izvršitelja.

JKP Infostan ponudilo je reprogram dugova neredovnim platišama po kojem ih oslobađaju svih kamata i opraštaju 15 odsto duga.

Korisnici komunalnih usluga u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2019. godine mogu po veoma povoljnim uslovima da zaključe reprogram duga za neizmirene komunalne usluge, piše na sajtu tog preduzeća.

 

Svim korisnicima koji reprogramiraju dug otpisuje se celokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih odredbi, pri čemu mogu da odaberu željeni model otplate preostalog duga, i to: plaćanjem duga u celosti otpisuje se 15% preostalog duga, za plaćanje duga na 3 mesečne rate otpisuje se 12% preostalog duga, za 6 rata otpisuje se 10% preostalog duga, dok se za 12 rata otpisuje 5% preostalog duga. Tokom primene i poštovanja uslova reprograma obračun kamate miruje, a potpisnici su u obavezi da plaćaju tekuće obaveze pored rate za reprogramirani dug.

Šalter
Šalter, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Prema odluci Gradskog veća, reprogram duga za građane omogućen je svima koji su utuženi kod nadležnih sudova i javnih izvršitelja, za koje su donete presude i rešenja o izvršenju, kao i za postupke koji su u toku pred sudovima.

Takođe važi i za korisnike koji duguju duže od tri meseca, a za koje nije pokrenut postupak prinudne naplate, kao i za dužnike koji su u prethodnim godinama sklapali reprogram ali ga nisu poštovali.

 

Svim korisnicima koji reprogramiraju dug otpisuje se colokupna kamata u slučaju ispunjenja ugovornih obaveza, pri čemu mogu da odaberu da li će preostali dug platiti odmah, na 3,6 ili 12 mesečnih rata.

Ukoliko sve isplate odmah dobiće otpis 15 odsto celokupnog duga, ako plate u 3 rate dobiće otpis 12 odsto, za 6 rata oprostiće im se 10 odsto duga, dok će otpis 5 odsto duga dobiti ukoliko isti budu plaćali u 12 mesečnih rata.

Redovne platiše, s druge strane, mogu samo da se nadaju popustu od 7 odsto, ako plaćaju kao i do sada svoje usluge svakog meseca, na vreme.

Obavezno se pomolite za zdravlje i nikako ne činite ovu stvar!

AUTOR: Alo.rs/ M. G. DATUM I VREME: 14.11.2019. 07:24 Srpska pravoslavna crkva danas obeležava slavu posvećenu Kozmi i Damjanu, u narodu poznatu i kao Sveti Vrači. Crkva, žena, molitva, sveća, Foto: Shutterstock Osim u hramovima i crkvama Srpske pravoslavne crkve i domovima građana, ovaj praznik se obeležava u mnogobrojnim zdravstvenim ustanovama, jer se ovi svetitelji smatraju zaštitnicima lekarske profesije.

Bonus video

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Svetlana
  15/11/2019 - 11:53
  Ми смо морали да позајмимо да бисмо платили дуг прошле године,јер је директно ид извршитеља дошла опомена(седам месеци)! Лопурде,закон за некога овако за некога онако! За кога гласати - ни за кога,сви су исти!
 • Korisnik: Snežana
  15/11/2019 - 09:59
  Znaci neplacati racune.....pa jesmo li mi stoke sto placamo sve na vreme?
 • Korisnik: Budala
  14/11/2019 - 14:23
  A ja sam budala sto redovno placam
 • Korisnik: Zoran M
  14/11/2019 - 13:07
  Mogu da se kladim da najvise neplatisa dolazi iz JKP Infostan i iz vladajuce strukture (citaj sns). Sad smo mi veverice pa verujemo da je to uradjeno zbog sirotinje. I cudimo se sto nam deca beze odavde. Sram bilo vas iz gradske vlasti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi