bajkeri, nemačka, poplava, konvoj
Facebook/ Kings Mc
bajkeri, nemačka, poplava, konvoj

Facebook/ Kings Mc

bajkeri, nemačka, poplava, konvoj, Foto: Facebook/ Kings Mc

 

U trenucima kada su ceo region pogodile strašne poplave, nemački bajkeri odlučili su da se ujedine i pruže pomoć pogođenima prirodnom nepogodom. Naime, predivan i human gest, ovi ljudi sproveli su do kraja polaskom humanitarnog konvoja iz Nemačke do Rumunije i Srbije.

 

- Ovaj konvoj je pomoć koja će biti isporučena u dva grada u Rumuniji i u Kraljevo i Pančevo u Srbiji - pisali su korisnici na društvenim mrežama.

Jovana Joksimović

Printscreen

 

Jedan Dejan, na svom Fejsbuk profilu okačio je snimak baš u trenutku kada je ova veličanstvena kolona prolazila kroz Veliku Planu.

 


- Svi imaju nemačke tablice, ali ovo je samo polovina kamiona koji su prošli sigurno ih je još toliko bilo ali dok se ja setih da snimam - napisao je on, a na videu je uhvaćeno 17 vozila sa po jednom ili dve prikolice.

Guča, poplava

RINA

 

 

Osim kamiona, u pratnji konvoja išli su i vatrogasci, kao i policija.

Veoma emotivan trenutak bio je i kada su kamiondžije, uz zvuke sirena, stigle u Kraljevo. Stanovnici ovog grada su ih dočekali mašući im i snimajući svoje heroje iz Nemačke.

poplave

Facebook/Dobra zemlja/printscree

 

 

Kako je izgledalo kada je ovaj konvoj prošao kroz Veliku Planu i stigao u Kraljevo pogledajte na snimku na početku teksta.