REČI ZBOG KOJIH BRUJI SRBIJA "Nema sra*a na mom putu zato što ne znate da koristite toalet!" Objava ovog Grka razbesnela Srbe - nisu mu ostali dužni!

Na Halkidikiju nas izgleda ne vole

grčka
grčka, Foto: Privatna arhiva

Jedan Grk odlučio je da u jednoj grupi napiše šta misli o srpskim turistima koji ovog leta skoro i da nisu bili na plažama u ovoj zemlji.

On se oglasio u jednoj od najpopularnijih srpskih grupa na Fejsbuku.

- Ove godine nema Srba na Karidi plaži. I sviđa mi se. Jer čistije je, nema kafe na podu, nema smeća, nema sr..a na mom putu kada ne možeš koristiti toalet. Ne kažem da su Grci čisti, ali su čistiji od vas. Pišem ovo ovde jer znam da će mnogo ljudi to videti. Zašto takav dolaziš u moje selo i pokazuješ to nepoštovanje prema prirodi? Zašto? Zašto? Sada sam stariji, već imam ono što treba da imam. Zato za sledeću godinu budite spremni...".

Međutim, ni Srbi mu nisu ostali dužni.

"Hvala, ići ćemo u Španiju", "Nema Srba, nema para", "Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti", "Uh... pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španija, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi", samo su neki od komentara ozlojeđenih srpskih građana.

Podsetimo, sličnu neprijatnost krajem juna doživela je naša državljanka koja je sa ćerkom boravila u Kalitei, koju je ona opisala u vidu statusa na Fejsbuku.

"Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na plaži, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle šest dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko osam po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda".

Ovo su, međutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoki
  05/08/2020 - 15:56
  Nisu svi takvi svuda ima nekulturne stoke. Al pare mu nisu prljave. Englezi su sto puta nekulturniji.
 • Korisnik: beba
  05/08/2020 - 13:59
  Srbi jesu takvi i nista nije pogresio.Ko se pronasao, neka se nauci kulturi...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi