grčka
Privatna arhiva
grčka

Privatna arhiva

grčka, Foto: Privatna arhiva

On se oglasio u jednoj od najpopularnijih srpskih grupa na Fejsbuku.

- Ove godine nema Srba na Karidi plaži. I sviđa mi se. Jer čistije je, nema kafe na podu, nema smeća, nema sr..a na mom putu kada ne možeš koristiti toalet. Ne kažem da su Grci čisti, ali su čistiji od vas. Pišem ovo ovde jer znam da će mnogo ljudi to videti. Zašto takav dolaziš u moje selo i pokazuješ to nepoštovanje prema prirodi? Zašto? Zašto? Sada sam stariji, već imam ono što treba da imam. Zato za sledeću godinu budite spremni...".

Međutim, ni Srbi mu nisu ostali dužni.

"Hvala, ići ćemo u Španiju", "Nema Srba, nema para", "Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti", "Uh... pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španija, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi", samo su neki od komentara ozlojeđenih srpskih građana.

Podsetimo, sličnu neprijatnost krajem juna doživela je naša državljanka koja je sa ćerkom boravila u Kalitei, koju je ona opisala u vidu statusa na Fejsbuku.

"Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na plaži, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle šest dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko osam po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda".

Ovo su, međutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (2)

beba

05.08.2020 13:59

Srbi jesu takvi i nista nije pogresio.Ko se pronasao, neka se nauci kulturi...

Zoki

05.08.2020 15:56

Nisu svi takvi svuda ima nekulturne stoke. Al pare mu nisu prljave. Englezi su sto puta nekulturniji.