Grčka prazne plaže
Printscreen RTS
Grčka prazne plaže

Printscreen RTS

Grčka prazne plaže, Foto: Printscreen RTS

Stiglo obaveštenje

Vlasnici grčkih apartmana su prethodnih dana gostima koje očekuju slali novo obaveštenje, ažurirano 28. juna, o zdravstvenim protokolima koji će važiti u objektima ovog leta, prenosi Kurir.

- Recepcija će ove godine biti namenjena samo osoblju. Naši klijenti se mogu prijaviti pre dolaska koristeći onlajn obrasce. Ulazak u sobe je u 15 časova ili kasnije, a odjava je najkasnije u 10 časova. Klijenti koji dolaze da se raspitaju o raspoloživosti soba moraće da drže distancu od gostiju koji već borave u apartmanima. Posetiocima koji ne borave u našim studijima nije dozvoljen boravak - stoji u obaveštenju koje su dobili naši turisti od vlasnika jednog od apartmana na Sitoniji.

Zdravstveni protokol, kako se navodi, nalaže i da će se pre dolaska gostiju raditi dubinsko čišćenje i dezinfekcija sobe, po „važećim uputstvima Nacionalne organizacije za javno zdravlje“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Miroslav

02.07.2020 10:41

Zezaju braća Grci aaa ...ništa dobro došli u Sutomore najjeftinije priča se srpski svi vas razumeju a možete roštiljat peći ajvar i td..klima se uključuje kako bez klime na 40stepeni ludi Grci