IGUMANIJA MILEŠEVE POTVRDILA PRIČU O ČUDU NATO je leteo srpskim nebom, a onda se na njemu ukazao ZNAK! To je zaustavilo smrt

Italijanka je plakala pred freskom

Beli anđeo, Mileševa
Beli anđeo, Mileševa, Foto: Srpska pravoslavna crkva

Čuda su moguća i dešavaju se pred likom Belog anđela. U to se uverila jedna Italijanka pre nekoliko godina, kada je satima plakala pored freske Belog anđela u manastiru Mileševa kod Prijepolja.

Naime, ova žena bila je pilot NATO snaga i za vreme bombardovanja 1999. imala je za zadatak da iznad predela gde se nalazi manastir baci bombu.

Pročitajte još

- U momentu kada je trebalo da pritisne dugme za ispaljivanje, pojavio joj se lik anđela koji ju je upozorio da to ne čini. Bila je preplašena onim što je videla, vratila se u bazu i nije ispalila bombu.

Nekoliko godina kasnije, Italijanka je gledala fotografije raznih manastira i umetničkih slika i naišla na fresku Belog anđela. Po njenom svedočenju, to je bio lik koji joj se i javio u trenutku kada je trebalo da ispali projektil smrti. Zbog toga je odlučila da posle izvesnog vremena ponovo ode u Srbiju, ali ovoga puta iz sasvim drugog razloga - da se pokloni anđelu koji joj se javio i pokaje se.

Taksista i ljudi iz smeštaja u kojem je odsela ispričali su kasnije njenu priču. Italijanka je taksijem došla u manastir sa Zlatibora. Ušla je u crkvu i satima plakala ispod freske Belog anđela. O njenim suzama pričali su svi.

Igumanija manastira Mileševa mati Akvilina kaže da je cela ova neverovatna priča od reči do reči istinita.

- Ta Italijanka je plakala ispred freske Belog anđela, to je bio prvi put kada je došla u manastir Mileševa, upoznali smo je. Dolazila je i kasnije, više puta, a čini mi se da se zove Valerija. Kada je boravila kod nas, ja sam u Mileševi posluživala, pa nisam imala puno prilika da razgovaram sa njom, ali sam znala ko je - priča mati Akvilina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi