OVO JE KRAJNJE NENORMALNO! Narodni poslanik Marković užasnut zbog onog što se desilo: Možemo samo da zamislimo šta bi sutra bilo!

Da li će odgovorati?

Aleksandar Marković
Aleksandar Marković, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobegao sa lica mesta!

Vozač autobusa odmah je prepoznao Sergeja kada je došao dao automobila usled udesa do kojeg je došlo. Blagonamerno je posavetovao glumca da zajedno sačekaju policiju kako bi rešili celu situaciju i nepravilnost do koje je došlo, međutim je Trifunoć sve to kategorički odbio. Ubrzo nakon toga seo je u svoj automobil i otišao sa lica mesta u pravcu Brankovog mosta. 

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ono što je najvažnije jeste da niko nije nastradao u tom udesu i pored ogromne glumčeve bahatosti. Ubrzo nakon toga on se oglasio na svom Tviter nalogu gde je, po svom sada već poznatom jeziku napisao šta misli o celoj neprijatnosti, ali i izgovor koji je frapirao javnost.

- Zakačio sam autobus, sebi s**** vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo - Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060......., jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobegao sa mesta". Hvala na razumevanju. -

Narodni poslanik, Aleksandar Marković rekao je za Alo.rs kako on sagleda celu situaciju ali i Sergejevo bizarno ponašanje. 

- Krajnje je nemoralno da neko ko obavlja javnu funkciju pobegne sa lica mesta nakon saobracajne nezgode. Sergej na taj nacin pokazuje potpuno odsustvo licne odgovornosti. Posebno je smesan izgovor koji je naveo kao razlog zasto je otisao sa lica mesta. Mozemo da zamislimo kako bi sutra obavljao neku drzavnu funkciju, kada bi kojim slucajem bio u prilici. -

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi