Kupovina
Tanjug/Dušan Aničić
Kupovina

Tanjug/Dušan Aničić

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Iako znamo da može biti veoma ukusna, ali je toliko puna otrova, hormona, fekalnih materija, pesticida i antibiotika.

Da li jedete viršle?

 

Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova organa. Nakon detaljnih studija koje su istražile povezanost ove hrane i nastanka kancera, rezultati su bili poražavajući.

Sastav viršle je više od 50 posto otrova! Svetski fond za istraživanje raka je naveo da bi ljudi trebalo da izbace ovu mesnu prerađevinu iz svoje ishrane što pre, ako žele da sačuvaju svoje zdravlje.

Osim viršli, na ovoj listi su i paštete, kobasice, parizeri, šunke i ostale fabrički upakovane mesne „poslastice“.

Pročitajte još:

Komentari (1)

beba

03.10.2020 00:34

Zasto ljudi da izbace? Zar je prvo ne treba zabraniti? Zasto ne zabraniti proizvodnju?