STRAVIČNA PROGNOZA ZA LETO! Najbolji svetski meteorolog prognozira za Srbiju nikad strašniji scenario - Stiže TORNADO koji sa sobom nosi najgore UŽASE!

Vrućine ne bi trebale biti tako brutalne ni na Balkanu, ali uz vrlo gadnu cenu.

Vremenska prognoza
Vremenska prognoza, Foto: Printscreen

AccuWeather za leto ove godine u Evropi predviđa da će biti izrazito toplo i sa opasnim prodorima žestokih oluja. U svom izveštaju navodi da će se područje dugotrajne vrućine protezati od Portugala i Španije do Poljske i Mađarske.

LJUDI, BUJICA IDE PREMA VAMA! SPAŠAVAJTE SE! Ubrzo je stigao poplavni talas visok preko jednog metra! Nosio je sve, meštanin još uvek traži svoj automobil!

"Vrućina će biti dugotrajnija nego prošlog leta kad su rekordne temperature merene u delovima Portugala, Belgije, Nemačke i Skandinavije, ali su trajale, generalno, oko nedelju dana", napisao je Erik Lejster, jedan od AccuWeatherovih najviših meteorologa.

VEČERAS JE PODIGNUTA VOJSKA SRBIJE Ministarstvo odbrane obavestilo sve građane: Spremni smo da odmah reagujemo! Nalazimo se pred VELIKOM PRETNJOM!

 

Naveo je da se temperature više od 38°C mogu očekivati na potezu od severne Francuske, Belgije, prema Poljskoj, Slovačkoj i Mađarskoj. Meteorolog Tajler Rojs izjavio je i to da bi se temperature više od 40°C mogle očekivati u delovima istočne i južne Francuske, i to tokom i jula i avgusta, a da će najgore biti u Portugalu i Španiji, gde je moguće da zareda nekoliko dana s temperaturama od 43°C i više.

HITNO UPOZORENJE RHMZ U naredna dva sata kreće provala oblaka i nezapamćeno nevreme! Vreme će se promeniti, ovih pet okruga NAJUGROŽENIJE!

 

Ipak, vrućine neće pržiti kompletnu Evropu. Jedno od područja koje će proći bolje nego ranijih godina biće Skandinavija, i zbog normalnijih temperatura i zbog normalnijih količina padavina.

 

Vrućine ne bi trebale biti tako brutalne ni na Balkanu, ali uz vrlo gadnu cenu - na potezu od Grčke sve do Srbije i Rumunije na sever, te Bugarske na istok, ovde se predviđaju strašne grmljavine i oluje.

KRENUO STOPAMA SVOG SLAVNOG OCA Generala Bandića pamtimo po herojskoj slici, ovo je Vukašin njegov sin, koji se prvi put vinuo u nebeske visine

 

"Ove oluje doneće brojne gromove, poplave i razorne vetrove. Najsnažnije oluje biće u stanju da postanu strašni tornado", kazao je Rojs.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi